Jump to content

kandamun

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    опел

kandamun's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря на всички колеги, които изказаха мнение по моя въпрос и ми предоставиха информация! Никой не спомена обаче колко струва глава за такова Ауди или пък дюза??? За да си направя сметката толкова ли е стряскащ проблема с главите. Ще продължавам да търся моето Ауди А3 и дано скоро го открия! Ако някой от вас открие нещо читаво за тези пари може да ми пише! Още веднъж благодаря ви много!
  2. Благодаря ти колега! Тази обява наистина ме заинтригува изглежда на истински километри!
  3. Благодаря ти за съвета колега! Другия вариант е Голф 5, но не ме кефят! Затова си искам Ауди А3 8Р , а и нали тези по автокъщите казват, че са перфектни
  4. Здравейте колеги! Решил съм да си купя Ауди А3 8Р1, 2004 - 2005г. дизел , с две врати. Прочетох доста неща в форума, но не открих това, което търся. Да ви кажа честно доста се наплаших с тези пукнати глави, но както и да е. Въпросът ми е кой модел да избера 1.9 или 2.0 TDI? И по-точно ме интересува кой двигател е по-здрав? Зная, че след 2006г. са по-сполучливи и нямат тоя проблем с главите, но бюджета с който разполагам е скромен 8000 лева. Затова съм решил да вземам 2004 или 2005 година, защото от обявите в mobile.bg и cars.bg виждам, че те са по-достъпни и се вместват в моя бюджет. И последен въпрос колко струва една глава за Ауди А3 8Р1? Ако не извадя късмет и улуча някоя с дефект или пък в последствие ми направи проблем и пукне глава?
×
×
  • Create New...