Jump to content

yovkoi

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от yovkoi

  1. Не съм се обидил Просто въпросът не ми беше дали трябва да се сменя маслото или не. Питах дали случайно кутията вече не се е прецакала, тъй като само за да ми я проверят ще ми вземат около 500лв. Цитиране на предходно мнение!
  2. Тръгва си сама назад. ако подам рязко газ, пак започва да рита, но много по-леко. Цитиране на предходно мнение!
  3. Проблемът не е в парите. Понякога просто нещата си остават във времето и все си повтаряш - "Айде по-нататък". Всичко друго си е сменено иначе Цитиране на предходно мнение!
  4. Здравейте, колеги Наскоро се появи много неприятен проблем при мен: A4 B6(2004г) Avant 130hp автоматик мултитроник FWD. Проблемът: 1. Вече колата не потегля сама. Чака да подам газ и чак на 1500rpm потегля. Няма проблем при смяна предавките(около 1900rpm). 2. Не мога да потегля по-рязко. Предницата започва да рита на място, но ми се струва, че идва от скоростната кутия. Когато потегля и съм стигнал към 40км/ч и натисна газта до край, няма ритане - няма нищо, всичко е нормално. Сменил съм цялото предно окачване с оригинално, както и предна дясна полуоска преди около 3 месеца, но не съм сменял маслото на кутията откакто съм я взел(1г). Вие какво мислите? Проблем в кутията/съединителя или просто смяна на маслото ще помогне?
  5. yovkoi

    Предницата играе

    Извинявай за забавения отговор. Аз реших да сменя цялата полуоска. Всичко ми легна 600лв с работата.
  6. Купувам капачета за джанти за А4 B6. 2 или 4 броя. Вижте прикачента снимка на модела на капачетата.
  7. yovkoi

    Предницата играе

    Беше вътрешното каре от дясно. Смених цялата полуска и сега е перфектна
  8. yovkoi

    Предницата играе

    Това бях забравил да го обясня Точно това се случва. След като започне клатенето, пускам газта - изчезва, натискам пак и всичко е нормално. Мерси пичага Цитиране на предходно мнение!
  9. yovkoi

    Предницата играе

    Мерси за отговорите, хора започвам с амортесьорите и ако не е това ще видия каретата
  10. yovkoi

    Предницата играе

    Мерси, ще погледнем и тях Цитиране на предходно мнение!
  11. yovkoi

    Предницата играе

    Всички по предното окачване, без амортесьорите е сменено. И аз си мисля за тях, но исках да проверя колко души още го мислят
  12. Здравейте колеги, Имам следният проблем с А4 B6 Avant Автоматик 130 коня: При ускорение предницата започва да се клати доста осезаемо. Не се усеща във волата. Отидох в автосервиз за проблема. Смениха окачването, но след известно време пак започна същия проблем. Понякога се чува и едно чукане в предно дясно колело. Някакви идеи?
×
×
  • Create New...