Jump to content

kossmos

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kossmos

  1. kossmos

    изгуби топъл старт

    Благодаря колега, още утре ще пробвам. а казаха ли ти Къде точно в софтуера е проблема или не? Цитиране на предходно мнение!
  2. kossmos

    изгуби топъл старт

    Колеги днес пробвах и със смяна на дюзи, проблема остава. Дайте съвети ?
  3. kossmos

    изгуби топъл старт

    Пробвано , няма промяна . Сега остава само да намеря дюзи донор, да проверя дали е е от тях и, ако е да търся сервиз за рециклиране. При откриване на проблема ще пиша
  4. kossmos

    изгуби топъл старт

    Колеги бях на диагностика днес,няма отчетени грешки. Пробвахме с откачен температурен датчик - проблема остава същия. проверих още доста неща за ,които прочетох като възможни причини: замерваха оборотите на стартера в норма, налягане на тандемната помпа въпреки ,че вече е рециклирана,налягане на нафтовата помпа,на помпата в резервоара. Акумулатора ми е на 4 месеца така ,че тока не е проблем. всички вакуумни маркучи сменени с нови. Последното мнение на майстора вече е спукана глава?!? или смяна на дюзи,заради помпите в самите тях така ,че къде да ги пращам за рециклиране, или втора употреба. Четох за Пловдив някакво мнение? но преди седмица като сменяхме гумичките на самите дюзи казаха ,че са добре ,днес не показаха грешки или не -работещи някои от тях. Аа смених и подгряващи свещи по - не знам каква си причина.
  5. Здравейте колеги, от две седмици имам голям, за мен проблем. Изгубих топлия старт ,колата просто спря да пали след като загрее,тоест - не е прегрявана нормална работна температура. 1.9 TDI AWX мотор 131к.с. След като се охлади мотора пали перфектно, няма тресене и не запалили цилиндри,работи равномерно. Какво съм проверил до сега: сменени гумени уплътнения на дюзите,гумените уплътнения на вакуум помпата,нафтов филтър - съмнения за лоша нафта(трябва да призная ,че беше доста зле за 2000км. зареждам само на ОМВ) , (клапани за високо и ниско налягане - от майстора ,не знам какви са даже, честно) Някой имал ли е подобен проблем, и ако да какво се е оказало ?
  6. колега може ли цена за стоп заден ляв и преден десен фар?
×
×
  • Create New...