Jump to content

emil_sl

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI AllRoad 3,0TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Сливен

emil_sl's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за информацията колеги. Според UPS възглавниците ще са при мен или след обяд на 19 или преди обяд на 20. Предполагам, че в сервиза ще ми направят адаптация понеже е сервиз на VW, но на мен ми доставя голямо удоволствие да се ровя, така, че и аз най-вероятно ще правя адаптация.
  2. Здравейте колеги, изчетох цялата тема и изглежда, че се и аз се вписвам в проблема с възглавниците. Колата е А6 ALLROAD 2008г. и спада отзад в ляво, а след по-продължителен престой и цялата задна част. Интересно, че спада само когато е на "комфорт" , а на по високите степени не. Както и да е поръчах си две задни възглавници от Германия и като пристигнат ще ги смеят в сервиза. Въпросът ми е относно адаптацията след смяната. Имам VCDS, но не знам как се прави, та ако някой има желание, моля да напише по-подробно как става тази адаптация. Предполагам, че някой ще се поинтересува колко са ми стрували възглавниците - 264.12 EURO без ДДС с включена доставка от този сайт: https://aerosus.net/audi/a6/c6-4f/audi-a6-4f-c6-avant-rear-air-spring.html
  3. Здравейте, колеги. Днес колата ми направи много странен проблем. По време на движение MMI угасна. След като натиснах бутона за усилването отново се включи, но по-голямата част от функциите не работеха, включително и часовника, който беше заспал на 12.30. Не работеха също управлението на волана и част от малкия дисплей на таблото на който се визуализира станцията на радиото и др. Не пробвах телефона, но радиото работеше, също и навигацията/без визуализация на малкия дисплей/. На всеки 15/20 минути системата се изключваше и като я стартирам от копчето заработваше до следващият рестарт. При натискане на бутона CAR - на дисплея се визуализира следното съобщение - Gateway not available. Направих няколко рестарта с изваждане на ключа и заключване и отключване, но ми направи впечатление че MMI не се изключва докато не го изкл. от копчето въпреки, че съм извадил ключа. В един момент след като спрях и после запалих всичко се оправи и сега е наред, но се притеснявам дали няма да се повтори и евентуално ако има нужда нещо да се прегледа и смени. Утре съм в сервиза но ме интересува вашето мнение и опит с такъв или подобен проблем. Автомобила е А6 AllRoad 3,0TDI - 2008г.
×
×
  • Create New...