Jump to content

todoroff85

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от todoroff85

  1. Откачих дебитомера и на таблото светна лампичката която свети при изключване на ESP - няма разлика в вървенето! Т.е. дебитомера си е изпял песента, нали?
  2. Нищо и няма??? Явно съм попаднал на грешно място... Аз не искам колата да върви от 1000 об. , но съгласете се, че не може на 2500 да я настъпя и дори да не се усеща че започва да набира! Каква динамика, какво нещо ми говориш! Проблема е че съм в испания, а тук механиците на са като нашите в БГ. Тука закача диагностиката и квото каже тя - тва е! Ако съм си в БГ знам че ще намерят разрешение на проблема, но не съм и точно за това се допитвам до вас. Ако някой е имал същия проблем или подобен (или предполага от какво може да бъде)...поне да ме насочите, ще съм ви много благодарен!
  3. Става въпрос за 2.0 130 кончета б6 Ако е дебитомер възможно ли е да ги прави тези номера?
  4. Здравейте колеги, имам проблем с ускорението между 1500-3000 оборота, след тези обороти колата излита, но в тези обороти все едно е мъртва. Като я закачихме на компа показа грешка на датчика на колянов вал, след смяната разликата е никаква. Не вади никакви грешки и не иска да ускорява в тези обороти. С включен климатик немога да изкача едно малко нагорнище ако двигателя не е след 3000 оборота! От какво може да е?
×
×
  • Create New...