Jump to content

dm762

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dm762

  1. По инсталацията в купето не се пипа нищо, всичко си работи със старото табло. За имобилайзера не знам, понеже ми е деактивиран. Да се знае ако някой има да прави подобни интервенции.
  2. Оригинални джанти 16 цола от Ауди А4 Б5, 5x112 ц.о. 57.1, ЕТ мисля 48 или 42. доста запазени (на снимките са доста мръсни), без заварки и др., преди месец монтирах гумите и бяха идеално прави. Гумите са в много добро състояние, дот 2014г., 2бр. Клебер, 2бр. Гудиар, всички с размер 205/60/16 с усилен борд - XL. Джантите са с 2 капачки в лошо състояние. Цена за всичко 500лв. Ако ви интересуват части от комплекта това са цените, като вие плащате размонтирането на гумите при гумаджиите. Джанти - 300лв 2бр Клебер - 120лв 2бр Гудиар - 120лв Само за София. Рядко влизам във форума, телефона ми е 089-927-16-42. Евентуален бартер само за летни гуми 205-60-15, на не повече от 2 години, в перфектно състояние, маркови.
  3. Двигател 1.8 125к.с. ADR 1995г., свален от Ауди А4 Б5. По километраж е на 250 000км. Аз лично съм му навъртял 100 000 от 2010 до сега. 400лв е цена за двигател, скорости, компютър, имобилайзер с два чипа, колектори, датчици, ламбда сонда, дебитомер, рейка с дюзи и всичко по инсталацията. Продават се и по отделно частите, но двигателя няма да се разглабя. Двигателя пали и работи нормално, просто съм сложил 1.8турбо на негово място.
  4. Евала пичове. Колата е А4 Б5 1995г., ADR двг. Таблото е възможно най-простото - без ФИС, без скали за температура на масло и волтаж, с аналогов часовник. До колкото си спомням - синя и жълта букси. Имобилайзера е едно бяло блокче до волана. Ще сменявам двигателя с AEB от кола 1998 година с втория вид табло - което се слага на 1998-1999 - това пак с аналогов часовник, на който обаче са напечатани часовете 12, 3, 6, 9 и мисля със зелена и жълта букси. Таблото пак е базово - без волтаж и темп. на масло и без ФИС. Имобилайзера тук е вграден в таблото до колкото знам. Въпроса ми е за да тръгне моето си табло ще трябва ли нещо по инсталацията между ECU-то и таблото да се пипа?
  5. Е нали съм написал в първия пост -щото не знам в кой сайт доставят до Бг. Ако някой е поръчвал да даде идея
  6. Има задна бе, продават на eibach, neuspeed и май kw. Темата за канадската Б4 я разгледах хаха лудница ама е далече от моите цели.
  7. Е как бе мойта си има.. Бегачка не, ама да по-малко да се накланя купето.
  8. Колеги дайте идеи от къде да взема усилени предна и задна стаб. щанги за б5 на предно. В Бг намират ли се? Аз поне попаднах само на предна, а то задната ми е по-важна (а най-добр и двете) От чужбина от кой сайт доставят до тук и имат за предно предаване? За куатро намерих доста оферти.. За предно видях на няколко места ама доставката е 300$ :д
  9. dm762

    "Изпиране" на тавана

    При мен провисна 4 5 месеца след прането. По-добре пяна за почистване на текстил и където имаш петънца да ги обработваш локално
  10. http://s46.photobucket.com/user/liquidfirex5/media/HEATEDSEAT.jpg.html Това е схема за връзване на оригинален подгрев с оригинални врътки за регулиране, само, че не се ползват оригиналните букси и преходи на кабели под пода, а директно свързване на бутоните с буксите на седалките и бушоните. Аз лично прекарах кабелите под пластмасата около ръчната спирачка.
  11. dm762

    Eibach Pro Kit при товарене

    По принцип си прав ама 850$ наведнъж ми идват множко :д
  12. dm762

    Eibach Pro Kit при товарене

    1БЕ да де ама не ми се купува втора ръка, а цената за ново не ми се мисли :д Мисля да взема айбаха сега и след 6 7 8 10 месеца като се преебат амортисьорите да сменя и тях с билщайн б8 примерно.
  13. Колеги навсякъде из нета търсих инфо по въпроса, но така и не намерих. Дали много ще кляка колата при натоварване (4 човека плюс пълен багажник) ако сложа един eibach pro kit (-30mm) в сравнение със стоково неспортно окачване (1ba май се водеше) ? Колата е б5 1.8 седан Питам защото колата се товари редовно и ако само ще обирам легналите полицаи и т.н. няма смисъл от тая процедура..
  14. може да се вържат два реотана (в ролята на резистори), които да се сложат под седалките и хем ДРЛ хем отопление :Д сериозно - а ценеров диод ще свърши ли работа? може ли да се направи схема с реле, свързано с постоянен +, + след алтернатор, маса, изход + към дълги като на изхода '+ към дълги' да се сложи ценеровия диод и към крушките да отиват 3-4 волта? като може и преди '+ след алтернатор' пина да се сложи едно реле за време - 10ина секунди.
  15. До колкото знам освен релетата в заводския ДРЛ е включен и резистор, чрез който се намалява пада на напрежение в/у фаровете. И ако се върже релето към дългите вместо късите няма ли да стане? Или ще се обърка работата на ключа за фарове така?
  16. не е ли по-лесно да се сложат заводските релета за ДРЛ и да се свържат по схема? едно реле е 5-10лв...
  17. А каква е разликата м/у morimoto mini, morimoto ultimate и fx-r? Цените им са съответно 125, 190 и 300лв, дали си заслужава да се вземе по-скъпото? Мернах по чуждестранни форуми, че Fx-r най-вече превъзхожда минито по осветеността настрани.. Конкретно за моя случай говоря за 2.5'' размер - колата е а4 б5
×
×
  • Create New...