Jump to content

nesark

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Skoda Octavia

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

nesark's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. В Dasweltauto има доста коли на под 100хил км., но цялата процедура с ходене до Германия ми се струва доста сложна.
  2. Принципно гледам коли само от частни лица. Автокъщи и селяци-автоджамбази избягвам. Най-вероятно ще се спра на кола купувана от представителство в България и карана тук. Кола внос би била по-скоро компромис
  3. 187.000км... Не ми се виждат добра инвестиция коли на повече от 70-80хил км.
  4. Аз лично не държа на 4х4, по-скоро ми допада, че е с по-високо окачване. За автоматичната скоростна кутия нямам никакви впечатления, досега винаги съм карал ръчни скорости. Какъв е проблемът с мултитроник кутиите? Може ли да се очакват проблеми с нови коли на по 80хил км или пробегът не е от значение за дефекти?
  5. Регистрирах я в myaudi.com с VIN-а и окачването го показва както следва: Регистрирах и другoто A4 и там описанието е различно Явно фабрично си е поръчано с такова повдигнато окачване. Цитиране на предходно мнение!
  6. Имаш предвид, че на колата и е сменено окачването и са и добавени елементите афтърмаркет или някой си я е поръчал така в Ауди? Има още една, която гледах: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11429259372366897&slink=adqzp9 Но там малко ме притеснява, че на една от снимките свети датчика за въздушна възглавница. Иначе уж има пълна сервизна история и е на реални километри (80хил), интериорът е като на нова кола, никакви следи от захабяване. Цитиране на предходно мнение!
  7. Това също го видях, но е с вдигнато окачване и с пластмасите и другите елементи на Allroad. Много странно... Но те и хората не я рекламират като Allroad. Просто комбинацията на шаси, двигател и скоростна кутия е абсурден. Цитиране на предходно мнение!
  8. http://en.vindecoder.pl/WAUZZZ8KXCA048110 Driveline 2WD
  9. Ами странна сглобка е отвсякъде, затова реших да питам. Пуснах мейл и на audi.de, да видим какво ще отговорят. С тия мизерници от Порше-Запад не знам дали има смисъл да се занимавам. Цитиране на предходно мнение!
  10. Това е въпросният автомобил http://www.cars.bg/c1059505 Цитиране на предходно мнение!
  11. Продавачът го каза като факт - окачване, визия, купе като на Allroad, просто не е 4x4. Според VIN номерът също ми излиза 2WD. Цитиране на предходно мнение!
  12. Здравейте, Обмислям покупката на кола Audi А4 и имам няколко въпроса, отговорите на които, биха ми помогнали много с решението. Моделът обаче е малко странен. Колата е с купе и окачване на А4 Allroad, но не е Quattro, т.е. не е 4х4, а е с предно предаване. Не знам как е възжможно. Двигателят е 2.0 R4 16v TDI CR, модификация CAGA. Скоростната кутия е 8-степенна, автоматична. Имам следните въпроси: - Някой има ли информация за подобен хибриден Allroad без Quattro? - Някакви слаби места на модела или известни производствени недостатъци? Благодаря предварително за мнения и отговори.
×
×
  • Create New...