Jump to content

kovat

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 b7 2007

Персонална информация

  • Локация
    Пазарджик

kovat's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Иди при някой колега с работеща навигация и ще разбереш диска ли ти е боклук или навигацията ти е за ремонт.Откъде си? С тоз странен начин на писане ще ти е трудно да се пооправиш сам май !?!
  2. И как става тъй нещо? Цитиране на предходно мнение!
  3. На ингилизки или на нашенски? Цитиране на предходно мнение!
  4. Прав е колегата !!! НЕ СИ ПОРЪЧВАЙТЕ ОТ ТИЯ ШАПШАЛИ ОТ OLX.BG !!! /то май аз съм по-голяма шматка от тях , щото и аз се вързах с 2 доставки на Еконт/ Сега вече и аз си поръчах от колегата Lizard. Диска тръгна от раз, без чистене на лазера или каквито и да са други интервенции !!!! Само има ли някой идея таз мома дето ми бъбри на ингилизки от Навито , можем ли я накара да понаучи български?
  5. Дай координати ако не е проблем. Цитиране на предходно мнение!
  6. Как ли да го разбера от обявата кой е читав? Всеки сваля звезди от небето... А телефон на колегата Lizard? Някой да подскаже. А ако има някой от Пазарджик или Пловдив само за проба -би било чудесно.
  7. Кое е решението ако не стане? Има ли такива лазери и къде?
  8. С оригиналния диск от 2007 не се и замисля даже. Прочита го за секунда . А дисковете от OLX.bg гарантирано не бяха Verbatim
  9. Лоша перспектива !!!!! Сваляне и почистване дали ще помогне? Цитиране на предходно мнение!
  10. Здрасти, някой от Пазарджик с такъв диск работещ за пробване , че вече 3-ти диск поръчвам от OLX.bg но след update до версия 0650 ми изписва "Software 0650 Update CD/DVD" и "Please insert Navigation Cd/DVD". Става въпрос за audi a4 b7 2007 година.Старата карта от 2007 продължава да работи и след това. След dowgrade със стария диск ми изписва SW:X__ , преди update беше версия 0550 , след 0650.Бих бил щастлив ако някой помогне да побъзикаме навигацията.Имам мерак и за русификация на менюто , и за промяна на италианският език за гласови команди.Очаквам Включване . 0882944994.
×
×
  • Create New...