Jump to content

logivita

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AudiB4 ACE94-140

logivita's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Утре сме при майстор и ще се опитаме да я закачим на пц да видим какво ще покаже и веднага ще пиша .Все пак много ви благодаря дано да успея и с ваша помощ и съвет да я оправя защото ще бера ядове зимата
  2. Добре но гърмежи не е имала.Работи перфектно на газ на бензин работи но само когато е прехвърлена от газ на бензин топла.Скоро открих че едно маркуче което е от мисля че мех.инжекцион беше откачено то отива към двигателя сега го закачихме но уви пак неще. Цитиране на предходно мнение!
  3. Здравейте момчета и момичета. Аз имам подобен проблем колата е ауди б4 аце 94 140 к.с и не иска да пали на бензин когато е студена имам и газ на газ пали.Но когато я карам на газ и прехвърля на бензин върви и на бензин.От време на време губи обороти падат но ги държи сменявали сме стъпково моторче 2 пъти но се пооправи и след време пак се появи губенето на обороти.Но това не е толкова голям проблем Моля за вашата помощ относно паленето на студено на бензин пали от 6-7 завъртания с подаване на малко газ.Кажете първо от синият датчик ли да проверя и след това дюзата за студено палене или преди тези две неща да отида за проверка на компютъра на колата.Наскоро сменихме и маркуча за високо налягане който е с металната кривка към мех.инжекцион вече не тече бензин.
×
×
  • Create New...