Jump to content

ceballos

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ceballos

  1. какви бяха симптомите при вътрешните накрайници? Имам предвид докато караш колата, а и като ги проверяваш на подемник с опора или канал?
  2. Тропането е най вече при въртене на волана рязко наляво надясно, когато колата е на място.
  3. Ами стандартно ги проверявам - вдигам колата на подемник и въртиш колелата за луфтове. Има от едната страна супер минимален. А като въртя на място рязко чука яко. Не е от прът сякаш защото като го правя и се чува най вече отвън.
  4. Здравейте колеги, от както си купих колата имам луфт в рейката. Предполагам далеч не съм единствения с този проблем. Усещам го като въртя рязко наляво-надясно, когато автомобила е на място се чува страшно чукане. Дори като застанеш отвън до колелото и се чува. Луфта 100% не е от накрайници. По принцип така може да се кара, не е никакъв проблем, но си мисля, че ми протропва от време на време и на неравности, а може и да се лъжа де. Въпросът ми е, ако тръгна да е я сменям с употребявана такава , някой знае ли как да я проверя за луфтове ? Въобще съществува ли такъв начин, някой сменял ли е рейка? За нова нещо не ми се дават 700+ лева за проблем с, койтоо автомобила си се кара без особен проблем.
  5. Благодаря много колега. Като взема салона и го направя ще споделя!
  6. Здравейте, предстои ми смяна на салона на А4 Б6 с кожа и подгрев. Поръчал съм си салона, корите и друг климатроник с управлението на подгрева. Букси кабели и тн. ще ми ги свалят от донора. Въпроса ми е някой минавал ли е тази процедура ? Също така оригинално ( фабрично ) къде се връзва подгрева ? Тоест дали има схема от някъде да се извади ? Искам да стане читаво, да не стават бели и тн. Благодаря предвадително.
  7. Здравей колега, ауди а4 б6 авант - рекаро салон без значение от кожа или текстил имаш ли?
  8. Здравей колега, салон за ауди а4 б6 авант кожа с плат имаш ли? На една от снимките видях, че има такъв? Както и топка за ск.лост за същия автомобил 1.9 със 6 скорости ?
  9. Днес я разглобих абсолютно цялата - смених всички щишки на тапета с нови такива, тракаше ми външната дръжка и нея оправих.Имаше разхлабен болт на стъклоповдигача и ефект определено има, но отново не е като дясната врата. Мен лично шумове по автомобила могат да ме побъркат. Някой може ли да ми обясни как точно се регулира рамката ? До колкото виждам вратата се състои от две части - явно се има предвид напасването едната към другата? Ако има колега от Варна, който би помогнал ще съм много благодарен. Поздрави
  10. Здравейте, наскоро се сдобих с Ауди А4 B6 quattro Avant. Нещото, което ме дразни е, че шофьорската врата при отваряне и затваряне няма нищо общо с дясната. Дясната се затваря супер плътно, без шумове ( все пак Ауди ) . Лявата обаче дрян-дрън и си трака при затваряне. Реглаж ли не и правих, какво ли не и правих , разглобявах я да я огледам - не виждам нищо нередно. Дали е нормално това да е от "амортизацията" от много пъти отваряния и затваряния? Гледал съм други б6-ци и го нямат този проблем. Може би е била удряна колата, но цяла врата оборудвана ли да сменям не знам.
×
×
  • Create New...