Jump to content

crazzzy

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Astra

Персонална информация

  • Локация
    Перник

crazzzy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз звънях за Софийското, същото се оказа Кюстендилско, човека говореше с недомлъвки, първо каза, че било продадено после каза, че още се продава, след като няколко дни ме мота за оглед го попитах дали аудито е читаво и дали има смисъл да го гледам, човека беше честен и каза, че няма смисъл.
  2. Тъй като в обявата е отбелязана в София ти там ли го гледа или другаде, аз също щях да ходя, но човека ме разубеди.
  3. Здравей колега, кое ауди си гледал ? Куатрото за 6199 лв ли .
  4. Всеки мечтае за нова кола, но за съжаление не всеки може да си я позволи. Относно въпросния двигател - здрав ли е , нещо чувам различни отзиви ...
  5. На една от снимките се вижда част от таблото, на което се вижда, че дисплея е разделен на две или просто е по-малък. Ако някой знае каква е разликата и дали има по-малко функции, ще бъда благодарен да сподели.
  6. http://www.cars.bg/c1025438 за тази става на въпрос, иначе само лостчето ли се сменя Лостчето не се вижда, но на една от снимките се вижда част от таблото, на нея се вижда, че дисплея е разделен на две и това ме навежда на мисълта, че няма да показва моментния разход. Иначе какво Ви е мнението за нея
  7. Тъй като Хасковското вече го няма на обява, май е отлетяло. Остава второто (Софийското), гледам, че дисплея на тяблото май е разделен на две, какво трябва да ми говори това ( дали ще ми показва моментния разход) и другия ми въпрос е дали може да му се добави темпомат ( автопилот) и как става ( само лостчето или нещо допълнително) . Простете за невежеството, но ще ми е първото ауди, до сега съм имал няколко автомобила, но друга марка.
  8. Лошото е, че двувратото ми хвана окото, а в близкия месец няма да мога да реагирам финансово ( то и цената му е добра, така, че може да ме и изчака). Иначе между голфа и аудито, аудито ме влече повече.
  9. Идеята е, че за тея пари се чудех между голф 4 4х4 същия двигател и аудито , но нещо голфа не ме влече , може би заради интериора, аудито като чели е по- добре. Но въпроса дали е здраво си остава, разбира се това е много относителен въпрос за втора ръка кола, но като цяло за модела.
  10. На мен ми е пределно ясно, че километрите не са реални. Лошото при мен е, че колата буквално няма да се спира, като разбира се обслужването е на ниво. Въпросът ми е дали като цяло са здрави, всяка марка/модел си има слаби места, дали на а3 се сещате за такива, като гледам на какво да наблягам?
  11. Здрав мотор ли е въпросния, качва ли много разхода куатрото и имате ли наблюдения колко. По принцип а3- те здрави ли са, като се има предвид, че годишно правя около 40 000 км
  12. Здравейте, предстои ми смяна на единия семеен автомобил. Спрял съм се на А3 1.9 131 hp quattro , една от обявите е http://www.cars.bg/c1407529, какво трябва да гледам, кой двигател е по-здрав 110 или 131 hp, разбира се кажете и за куатрото по-добре с него или... Другото, което ми хваща окото е http://www.cars.bg/c1025438
×
×
  • Create New...