Jump to content

chichoemo

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от chichoemo

  1. Измих мотора на автомивка и ....Стартира мотора нормално,но при подаване на газ прекъсва. Това вече близо 2 месеца.От тока е тъй като кабел от акумулатора до помпата и се оправя.И това само в началото,след 10 минути каране,спирам,свалям директния кабел и вече е ОК.И най странното е че когато е студено и пали по трудно проблема го няма?
  2. Здравейте,1.9 ТДИ 90 коня,92година.Пали без проблем,но след 20-30 км.след като загрее започва да прекъсва.След като форсирам 2-3 пъти нормализира за кратко обороти и после пак почва.Диагнозата е електронен блок на горивната помпа за смяна.Казват ,че едва ли ще открия само него,така че издирвам такова нещо или цяла помпа с читав блок за смяна.Модела е 91г. от първите мисля,номера и друго засега не знам.Ако някой може да бъде полезен с нещо ще съм благодарен.Поздрав!
  3. Здравейте,1.9 ТДИ 90 коня,92година.Пали без проблем,но след 20-30 км.след като загрее започва да прекъсва.След като форсирам 2-3 пъти нормализира за кратко обороти и после пак почва.Диагнозата е електронен блок на горивната помпа за смяна.Казват ,че едва ли ще открия само него,така че издирвам такова нещо или цяла помпа с читав блок за смяна.Модела е 91г. от първите мисля,номера и друго засега не знам.Ако някой може да бъде полезен с нещо ще съм благодарен.Поздрав!
  4. Здравейте колеги,къде във Варна могат качествено да ми проверят дюзите на дизела 1.9 тди,налягане ,впръскване и т.н.и да ми ги подменят ако се налага.Благодаря предварително.
  5. Здравейте колеги,къде във Варна могат да ми проверят дюзите на дизела,налягане,пръскане и т.н. и да ми ги подменят ако се налага.Благодаря предварително!
  6. Днес я запалих,взе да кюфка и веднага я изгасих.Запалих я 2-ри път -доста по стабилно.Изгасих,запалих 3ти път -напълно нормални обороти??????????????????Ако не ти е проблем напиши ми тук телефона на колегата да му звънна за съвет.Благодаря.
  7. Здравейте колеги,карам Б4 1.9тди.От извесно време мотора тръгва неравномерно при първоначално палене през деня,след 10-на минути се нормализира и всичко точно.На другия ден същото.На какво може да се дължи и кой може да помогне?Благодаря предварително1
  8. Здравейте,карам Б4 1.9 тди.При палене двигателя запова да работи неравномерно и след 10-на минути се нормализира и през целия ден работи без проблем.На следващия ден при първоначално палене отново същото . Ако някой има идея какъв може да е проблема,както и майстор или сервиз който може да го отстрани,от Варна съм.Благодаря и весело лято на всички!
  9. Здравейте колеги,от Варна съм и карам Б4 1.9 тди.Загубиха ми се късите и двата,мисля че не е от бушончетата. Имам и някоя и друга несветеща лампичка по таблото.Препоръчайте някой добър електричар или сервиз и за превантивен преглед на инсталацията в слабите места.Благодаря и безаварийно шофиране.
  10. Здравейте колеги.От лятото се покачих на едно Б4 1.9 тди.Засега колицата е в час,но ми се иска да посъбера инф.за добри майстори и сервизи на тези коли във Варна,както и магазини с качествени части и консумативи на разумни цени.За всякакви мнения и инфармация предварително благодаря.Пожелавам на всички лека ,весела и безаварийна зима.
×
×
  • Create New...