Jump to content

smilner

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от smilner

  1. Да колега , само предния ляв . Мерси за мненията. Ще ги проверя да видим как ще е .
  2. Здравейте Левия ми спирачен апарат задържа- не иска да връща до край и остава леко триене. Рециклирахме целия спарачен апарат с нов ремонтен комплект, но няма промяна. Маркучи и спирачна течност съм сменял преди 2 години горе долу и не мисля че е от тях. Някои да му се е случвало или да има на ум каква може да е причина.? Мерси предварително колеги.
  3. smilner

    Повишен разход Б6

    Благодаря ви, ще ги прегледам тези неща. Иначе колата е 1.9 131
  4. Здравейте Карам Б6 Авант и както си ми даваше комбиниран разход 6.4 - 6.8 (в това число и на климатик) последните две засичания ми показа 7.4 и 7.7 като нищо не се е променило в карането. Тези засичания са след като ме удариха отпред в ляво- смених някоя друга ламарина и кулера понеже беше спукан. Излезна ми из нета, че разхода може да се повиши при смяна на масло и наливане на повече от необходимото (което се случи при мен). Така я карах 10тина километра докато видя че е налято доста повече-2 литра. В момента я карам малко под максимума, а преди "смяната" беше на средата. Това може ли да е причината изобщо и какво може да е? Някой с подобен проблем? Мерси предварително
  5. Здравейте Днес забелязах,че не ми работи десния фар като помислих,че крушката е изгоряла,но се оказа,че целия фар несвети- нито дълги,нито къси, а дори и мигача несвети. Възможно ли е да е от бушон или работата е по-сериозна?
  6. Здравейте Продавам преден капак за ауди А4 Б6,който е леко чукнат в единия край(на снимките се вижда) За повече информация ЛС или 0877 67 90 87
  7. Здравейте колеги Преди дни ме удариха в предна лява част и ми спукаха кулера.Докато отида до каското и мина през майсторите сигурно и навъртях 30 40км със съскане на кулера. Смених го и вчера на магистралата забелязах, че колата невърви така както преди,но при по-висока скорост(160-180 така ускорява както преди ускоряваше 180-200..а над 180 до 200 е някаква мъка..) Възможно ли е нещо да съм и направил като съм я карал с тоя спукан кулер или новия нещо да не е наред? Някакви идеи?
  8. Здравейте колеги Предстои ми смяна на масло. Колата е Б6 1.9 131 Избрал съм си това масло : Castrol Magnatec 5w40 PDF Diesel 505.01. Някой ползвал ли го е и дали е подходящо ? Колко литра са необходими ?
  9. При подаване на контакт ми се включва малката перка без значение дали е карана скоро или не. Не е пуснато нито парно, нито климатик. Не разбирам много, но ми се струва,че това не е нормално. Някой има ли идея какво е ? Забелязвам, че от известно време се забавя да угасне лампата на подгревните свещи, но си мисля,че не би трябвало да има връзка м/у двете, това по-скоро би трябвало да е знак , че някоя от свещите си заминава.
  10. Здравейте Интересува ме борд-а на ауди А4 Б6 2002 комби ще отчита ли правилно разхода, ако колата е с 16' джанти, понеже заводско мисля, че излизат с 15'.
  11. 2002г. е колата. Ето такива са
  12. Здравейте Имам Ауди А4 Б6 и ми се наложи да си сменям чистачките и се оказа, че са някакви редки (перата ми са с чопче отгоре, мисля че са оригинални така), които не можах да си намеря и се принудих да си сменя перата за момента. Въпросът ми е, понеже едното ми рамо е за смяна и мислех да си търся пак такова,но след този филм се чудя дали други рамена да не си взема, които да са по-универсални, но не знам дали биха паснали? Някой има ли представа от какъв модел биха паснали ? А има ли някой, който е с такива пера и използва други чистачки освен бош и валео на по нормална цена ?
  13. Здравейте Колеги , За Много Години ! Беше ми счупена капака на подлакътника в задната част (двете джаджи, където се захващат за долната част). Залепих ги и сега не мога да я сложа идва някак си широка. Ако я напъна на една страна може и да стане, но ми се струва, че по скоро ще се счупят пак тези двете. Въпроса ми е има ли някакъв по-лесен начин за поставянето на този капак.
  14. Супер, Точно това ми трябваше. Мерси много.
  15. Здравейте От скоро съм собственик на А4 Б6 131к. и се оказа, че нямам борд компютър за отчитане на моментен,среден разход и т.н. Разрових се и видях, че това е поправимо, като се смени ръчката за чистачката и се направи някаква кодировка. Някой знае ли къде в Пловдивска или Хасковска област някой може да извърши тази операция и горе долу каква ще бъде цената за тази услуга? Благодаря предварително.
  16. Какво стана колега, намери ли откъде е проблема? Понеже и аз имам подобен проблем реших да го напиша тук да не отварям нова тема. Както си работеха и нямаше никакъв проблем без да искам (все тая) натиснах копчето за блокиране на задните и от тогава почна да стои само дигнато копчето без да се прибира. Като го задържа в среден режим се сваляха от копчетата на задните врати, а от предната не ставаше. На другия ден го цъкам и копчето си влезе на долу, но отново неми работят задните прозорци. Някакви идеи какво да е станало ? Някой имал ли е сходен проблем ? Мерси
×
×
  • Create New...