Jump to content

Tisho_B7

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Tisho_B7

  1. Колеги отново ударих на камък. След записването да навигационен диск от наш колега той не беше прочетен от навигацията, след което пристъпих към чистенето на оптиката, но и това не помогна. Съмненията на колегата който ми записа дисковете са че версията на навигацията ми е стара и можеби затова неможе да ги прочете. Възможно ли е да се ъпдейтне софтуера и това е проблема ?

     

    DSC_0074.JPG

  2. Добър ден колеги. Обръщам се към вас за помощ с моята навигация РНС-Е монтирана на ауди а4 б7 2007. Желанието ми е да мога да си кача Български карти и въпросната навигация да си влезе в приложение. Проблема е че пробвах дискове на мой колега който има същото ауди и навигация но при поставянето на дисковете не заработиха при мен, при него са работещи, но нямат България. След тази проба мислех че оптиката ми е замърсена и си закупих диск за почистване на оптика, но при поставянето на този диск започна мигновено мелодия която показва че оптиката функционира нормално. След всичко това не знам какво да предприема и ако имам някой доброжелателен колега който може да ми помогне и да ми запише дисковете с картите за България . Разбира се ще си поема разходите по дисковете. Последното ми съмнение относно проблема ми е че е възможно да няма първоначален софтуер в навигацията за да прочете картите. Благодаря ви колеги и се извинявам ако съм публикувал в грешния раздел.

  3. Колеги попаднах за едно видео на което почистват колектора буквално до блясък с NaOH ( натриев хидроксид или сода каустик),  който според чичо гугъл при смесването му с вода се отделя висока температура и се използва за премахване на силни омазнявания. Някой ползвал ли е това чудо, знаели дали е възможно това?

     

×
×
  • Create New...