Jump to content

ChrisBRG

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ChrisBRG

  • Рожден ден 24.07.1970

Друго

  • Kaра
    Audi A8 4,2 TDI 2008

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Stockholm, Sweden

Контакти

  • Skype
    christ_b12

ChrisBRG's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мдааа оказа се нещо съвсем различно. Маркучът за охлаждане на печката опираше в един остър ръб, близо до радиатора и се наложи да го заменя. Справих се на място, трябва да ми издадат сертификат за гинеколог които може да лекува зъби ... ама не през устата.
  2. Всичко се оправи! Благодаря! Бях обърнал един дъговиден притискач обратно, съответно не знаех и че трябва леко да се чукне по дюзата за да потъне добре ..... Днес обаче, месец почти след като се оправиха нещата започна да губи антифриз. Направих и за месец поне 2000 км, Сутринта карах баща си до летището и както обикновено си паля, но този път видях надписа, че антифриза е с много ниско ниво. Купих от бензиностанцията и долях с розов антифриз и литър вода както си му е реда (според описанието така е до -37 градуса). Направих 100 км до летището, после се мотах там 3 - 4 часа и се върнах още 100 км обратно. Не се появи съобщение за антифриза. Оставих колата на улицата и се опитах да я подкарам отново вечерта. За голямо мое учудване отново се появи надписа за ниско ниво на антифриза. Утре сутрин ще се опитам да погледна като махна въздушния филтър поне, за да мога да видя нещо повече. На пръв поглед по болтовете около оная същата дюза имаше утаена ръжда, което ме навежда на мисълта, че е се вдига доста пара и по пластмасовия капак се стича отново надолу. Дано да не е гарнитура. Все пак не вдигна температура повече от 90 градуса за 2 х 100 км преходи. Там отдолу се намира и печката, която при мен е автоматична. Четох още по форумите, че някакъв О пръстен по радиаторите можел да остарее ...... Дано да е нещо простичко. Моля, ако някой има идея - пишете. Благодаря предварително.
  3. Огромно благодаря за съвета. Още утре ще пробвам. Цитиране на предходно мнение!
  4. Около инжектора на 2 ри цилиндър се пооцапа с малко и аз си помислих, че е от гарнитурката на инжектора. Купих я и я смених,(фрезовах и леглото), обаче проблема се оказа доста по-сериозен. В последно време на къси разстояния, след като запаля и времето е около 0 градуса, след придвижване от 3 - 4 километра, отдолу отляво, като се застане пред колата излизаше бял дим и миришеше на неизгоряла нафта. Запалих малко трудно след смяната, От една дупчица до колектора на 2 ри цилиндър (общо са 3 на брой и тази е най-малката) пуши и хвърля нафта като парен локомотив. Възможно ли е това да е от колекторната гарнитура? Най-силно е при палене, после намалява. Ако е така не би ли трябвало да са изгорели газове, а не бял дим и дизелово гориво? Идват ми наум какви ли не апокалиптични идеи ... гарнитура на главата, спукана глава, изгорял клапан, счупен сегмент .... Коледа е .... дано да се случи чудо, че не ми се мисли за сериозен ремонт в Швеция, по добре да я кача на автовоз до България. Весела Коледа и Щастлива Нова 2016 на всички.
×
×
  • Create New...