Jump to content

CRD

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

Последни посетители

230 профилни разглеждания

CRD's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. CRD

    Проблем с Реле

    Днес сутринта, пуснах радиото и на дисплея изписа SAFE. Разкачих едната клема на акумулатора и след закачането и радиото и ЦД-то тръгнаха.( надписа SAFE изчезна). Но забелязах, че някакво реле (чувам го от таблото?) постоянно цъка. Дам ли на контакт - спира, но се чува едно изпукване от говорителите. Изпукването го има и когато връщам контакта, като 3-4 секунди след това, релето започва пак да цъка. Ауди Концерт е радиото. Да не подведа без да искам някого - аз го определям като реле по звука. Не знам друго може ли да бъде. Какъв може да е проблема?
  2. Проблема се оказа в крушката. За съжаление го разбрах по трудния начин, след като махах фар и пробвах два други баласта. Резервната, която имах, и тя се оказа пътник. Иначе, тази която свети е Osram Xenarc 4300K, a проблемните са Bosh 4300K и някаква само с лепенка 5000K. Осрам-а , точно по средата на балона е побеляла, но работи пущината. Цитиране на предходно мнение!
  3. Здравейте, автомобила е 2.5 ТДИ От както застудя, ксенона (Д2С) на левия фар започна да не свети при първоначалното пускане на фаровете. Но когато ги включа повторно, след като са минали 30 секунди примерно и мотора работи през това време, крушката светва. Няма премигване или промяна в цвета, пробвах и с друга крушка - същата работа. Ксенона е фабричен. Проблема с мултитроника: само, когато е загрял мотора и се състои в едни много бързи и силни ( около два- три в секунда) удара, при тръгване от място, но не винаги. Маслото е сменено в сервиз на VW с такова: G 052 180 A2 Смениха 5 литра, един ми остана. От тогава съм минал около 20 хил. км. Филтъра не е сменян. Казаха ми , че може би трябва да се направи адаптация. Още един проблем от няма и месец - стрелката за температурата не помръдва, стои на 60 градуса. Когато работеше, през лятото заставаше точно на 90 градуса а зимата между 60 и 90. Зимата никога не е показвала 90; и преди и сега духа топло, но не и горещо. От Варна съм и ще съм благодарен , ако ме насочите към човек който да я погледне.
×
×
  • Create New...