Jump to content

gomez

Members
  • Мнения

    217
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от gomez

  1. Тези три показателя са съотношения, а не показания на три от дюзите! Забравих точно коя дюза към коя е първо, съответно второ и трето показание, но важното е че дава инфо и за 4-те. Тоест щом са в норми дюзите са добре.

  2. Аз и на двете коли съм сложил панелни филтри и засега нямам никакви проблеми :steinigung:

    Гомез и аз си купих като твоя спрей за дебитомери и бях разчекнал 2-та дебитомера за хигиенизиране преди да сложа спортните филтри :hilezh:

    Бяха ли много мръсни ? Сега както виждаш няма смисъл да ги чистиш поне 20-30 хиляди !

  3. Колеги да споделя ! Значи карам със спортен филтър K&N вече 12-13 хиляди, преди да го сложа си изчистих дебитомера!!! Днес реших да си изпера филтъра и да си почистя отново дебитомера ! Резултата е следния - дебитомера е почти чист !!! Така че едва ли ще се прецака от спортния филтър ! Ето снимки !

    943049017.JPG

    1587243356.JPG

    След почистването !

    480085964.JPG

    783559210.JPG

  4. Колеги днес закарах колата в сервиза на Жоро(от суходол,с малката подробност че сервиза му вече се намира на бул.Цар Борис 3,до МО) и проблема ми беше разрешен веднага.Оказа се че дебитомера е работил на 50% от възможностите.Срещу 241 лева за дебитомер и само 15 лева за труд колата ми направо ще полети...:bia: Никога не съм вярвал че тази кола може да върви така,много съм щастлив,че проблема ми е решен:hilezh:Сега не мога да и се нарадвам ,ESP-то не спира да мига,защото гумите постоянно превъртат като я настъпиш:flehan::):rolleyes:B)

    Браво ... радвай се сега на пъргавина!!! ;)

  5. Колега и аз имам същия проблем, кажи ми моля те стъклата (самото огледалце) как ги свали - само с издърпване или нещо се разглабя?
    Аз свалих капачето отдолу което се държи на 2 рапидки и с натиск отдолу и дърпане с пръсти отпред излезе! Малко сила трябва да се приложи и действай само с пръсти, за да няма счупено !!!А може само като махнеш капака отдолу да видиш буксите и леко да ги извадиш за да провериш идва ли напрежение до оглрдалото !!!Успех !Никой не ми каза за какво е липсващото реле вдясно на 366?!!
  6. Мисълта ми е дали има отделно реле или бушон само за огледалата или просто са прекъснати жиците ?!!

    А и едва ли и на двете огледала са прекъснати при вратите, но ще проверя когато има време!!!

    Мерси !

  7. Колеги днес се занимавах с нагряването на огледалата на аудито на мой приятел и стигнах до тук !!!

    Не стига напрежение до огледалата, а реотаните на задния прозорец работят !!!

    Всички бушони при шофьорската врата са изправни !!!

    Релето в копчето за подгрев на задния прозорец си цъка и реотаните бачкат!!

    Самите стъкла са проверени и са здрави реотаните !!

    Някой ако може да каже къде може да се губи захранването към огледалата ?!!

    Ето снимки !!!

    Има някакво липсващо реле май отпред под стъклото както се вижда, за какво служи и нормално ли е да го няма ???

    Мерси !

    1537724891.JPG

    399472124.JPG

    800197471.JPG

    1865861812.JPG

  8. ходих при Жоро. Все още проблема не е решен... опърничева работа....другата седмица продължаваме с опитите.

    Явно съм допуснал грешка с отчитането на реалните километри. Проверихме я и този път е сигурно. 195000 км.

    Колега дано да се оправи проблема ти!

  9. На мен ми тресе (трепер мотора и колата), когато карам на 2ра без да подавам газ и оставя оборотите да паднат около 1000. Тогава почва да тресе и като паднат под 1000 спира да тресе, както и спира да тресе при подаване на газ. Први го само около 1000 оборота на 2ра без подаване на газ.

    Тва има ли нещо общо с гореописаните симптоми?

    Нещо подобно беше и при мен !!! Нека все пак да ти го погледне майстор !

  10. така колеги, имам следния проблем: когато автомобила се движи с около 20км/ч започва да потреперва мотора /на таблото не отчита спад в оборотите/, на ВАГ-ком отчита леко спадане в оборотите, това го прави само при тази скорост, при спиране и то докато не спре а-ла напълно, на празен ход няма проблем при по-висока скорост също, правиго само на свободна и то при 18-20км/ч. :):flehan::) момчето при което я занесох каза че най-вероятно е датчик в ГНП-то, който се зацапвал и трябва да се почисти и след това ще е ОК, но заяви, че няма проблем да си я карам така :flehan: ТА МИСЪЛТА МИ Е ДА ИЗКАЖЕТЕ МНЕНИЕТО СИ И В КРАЯ НА КРАИЩАТА БЕЗОПАСНА ЛИ Е ТАЗИ ПРОФИЛАКТИКА НА ГНП-то, АКО ДА - ВИНАГИ СЪМ ЗА ПРОФИЛАКТИКИТЕ, НО АКО Е НЕЩО СЪС СЪМНИТЕЛЕН КРАЙ ;)

    Точно разбития демферен маховик ми правеше същата като на теб простотия !!!

  11. 800 лв е по супередрови цени на Sachs бре момче. Дани 94 добре ти е писал, защото и той го взима по моите цени. :flehan:

    По-евтиното е ментак бре човече.

    НАздраве и на теб :) !!! Ама сте дали снимка на моето VALEO, което закупих за около 700, та и по-евтино от Ауто + ! Та не знам дали е менте ама 6000 км. с ЧИП и нямам ядове.

    Симптомите ми бяха следните ::: при спиране точно преди колата да остане на место се разклащаше ! Все едно има криви дискове, обаче не го прави при висока скорост, при натискане на спирачка !

    И вторият (по-ясен) : при палене, докато съм на стартер тресеше доста гадно !

    Трето : майстора видя, че е напукано около демпферните пружини и каза ..... Сменяй !!!

    Сега всичко си ми е наред, няма притрисания !!! Отделяше си (при поставяне) пак малко по нагоре, но ми казаха, че се саморегулира и като че ли след известни километри се нормализира или аз свикнах !!!! Приятели като са ми карали колата са ми казвали че отделя супер !!

  12. Колега, въпросният комплект е на фирмата VALEO и включва твърд маховик, демпферен феродов диск, притискателен диск и аксиален лагер...

    18236_140.JPG

    18227_102.JPG

    18228_106.JPG

    18229_111.JPG

    18231_121.JPG

    18232_126.JPG

    Този комлект е към 800лв, и при следваща смяна не се сменява маховика, който само той оригинален е 1280лв...

    Дано да съм бил полезен на всички с този вид съединител...

    Гледам че снимките на моя съединител са дадени за пример, но не се сърдя !!! Както съм писал и в други форуми съм навартял около 6000 километра с този комплект и съм много доволен!!! Казваха ми че няма да издържи и 500 километра, но не бяха прави !!! Бетон е и до днес, а съм и с чип та от 110 коня съм на около 140 !!! Съединителя си заслужава парите ....... и не е 800 лева а около 700 !!!

  13. Я се събуди и ми прочети мнението по-горе по-добре :gruebel:

    Не,ако не подозираш,че са ти гепили телефона,а ако не подозираш конкретен човек...

    Крадените телефони НЕ СЕ засичат по мобилната мрежа...

    ...и как точно го намериха!?

    Пичове слезте на земята........всеки GSM си има IMEI и независимо към кой оператор се ползва откраднатия телефон, се намира са секунди от МВР !!! Друг е въпроса колко време е бюрокрацията !!!

×
×
  • Create New...