Jump to content

gomez

Members
  • Мнения

    217
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Golf IV 1.9 TDI-110+

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

gomez's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. За Голф 2 стават ли, тоест дали са 4 / 100 ? И ако е да - сложи снимки !
  2. Да по твоя проблем. Колегата е с потребителско име - Andonov и е от Ямбол. Мисля че доста разбира. Успех !
  3. http://vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode...le&u=110724
  4. Тези три показателя са съотношения, а не показания на три от дюзите! Забравих точно коя дюза към коя е първо, съответно второ и трето показание, но важното е че дава инфо и за 4-те. Тоест щом са в норми дюзите са добре.
  5. Идея имам за проверка на дебитомер и турбо .
  6. Махни катализатора!
  7. gomez

    egr-клапан

    Остави си го както е ! Като е затапено няма да ти замърсява всмукателния колектор ! Не е свързан ЕГР клапана с управлението на турбото !
  8. gomez

    Спортен филтър!!!

    Бяха ли много мръсни ? Сега както виждаш няма смисъл да ги чистиш поне 20-30 хиляди !
  9. gomez

    Спортен филтър!!!

    Колеги да споделя ! Значи карам със спортен филтър K&N вече 12-13 хиляди, преди да го сложа си изчистих дебитомера!!! Днес реших да си изпера филтъра и да си почистя отново дебитомера ! Резултата е следния - дебитомера е почти чист !!! Така че едва ли ще се прецака от спортния филтър ! Ето снимки ! След почистването !
  10. Браво ... радвай се сега на пъргавина!!!
  11. Аз свалих капачето отдолу което се държи на 2 рапидки и с натиск отдолу и дърпане с пръсти отпред излезе! Малко сила трябва да се приложи и действай само с пръсти, за да няма счупено !!!А може само като махнеш капака отдолу да видиш буксите и леко да ги извадиш за да провериш идва ли напрежение до оглрдалото !!!Успех !Никой не ми каза за какво е липсващото реле вдясно на 366?!!
  12. А бушона знаеш ли кой е ? И релето май е в бутона !!! Но сега приятеля ми си замина и ще продължим друг ден !!!
  13. Мисълта ми е дали има отделно реле или бушон само за огледалата или просто са прекъснати жиците ?!! А и едва ли и на двете огледала са прекъснати при вратите, но ще проверя когато има време!!! Мерси !
  14. Колеги днес се занимавах с нагряването на огледалата на аудито на мой приятел и стигнах до тук !!! Не стига напрежение до огледалата, а реотаните на задния прозорец работят !!! Всички бушони при шофьорската врата са изправни !!! Релето в копчето за подгрев на задния прозорец си цъка и реотаните бачкат!! Самите стъкла са проверени и са здрави реотаните !! Някой ако може да каже къде може да се губи захранването към огледалата ?!! Ето снимки !!! Има някакво липсващо реле май отпред под стъклото както се вижда, за какво служи и нормално ли е да го няма ??? Мерси !
  15. gomez

    Пак за нафтата......

    Ако въобще ще слагаш, двутактово !!!
×
×
  • Create New...