Jump to content

ivanovtx

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от ivanovtx

  1. Обиколих и няколко сервиза никой не можа да останови проблема и ме посъветваха да пробвам да сменя компютъра. Проблема е, че немога да открия като моя-WP_20170603_10_56_23_Pro.jpgа olx_image_2017-06-15_16-32-53.jpgнавсякъде ми предлагат този модел, дали ще стане ако сложа такъв

  2. Колеги имам странен проблем с 2.0 90hp АВТ мотор.Проблема е следния, при палене винаги няма обороти, играят и гасне постоянно докато не загрее на около 70градуса и нагоре няма проблеми държи си 800 оборота на празен ход.Сменил съм кабели, свещи, палчето на делкото, двата температурни датчика, купих нов ТПС сенсор(след като го монтирах проблема се оправи на половина защото преди това като е студена не държи обороти и гасне, а като загрее ги държеше на празен ход над 1200оборота), стъпковия мотор е проверен работи.Това го прави и на бензин и на газ! Къде да търся вече проблема?

  3. Колеги някой запознат ли е защо на 2.0 90 коня мотор правя диагностика на мотора става, а на ABS ми дава грешка и немога да се свържа? С Vag-com 409.1 я закачам. Или има ли вариянт да разбера къде е проблема на ABS, че ми свети лампата?

  4. Колеги проблема го реших след смяна с нови свещи, кабели, капачка и изпарител. След като ги подмених тези неща се оправи, не знам кое е било проблема, но отново върви колата. И до колегата mradulov дори на 20 год, хранена с газ си върви колата прилично.

  5. Колеги възможно ли е да е от клапан при условие, че колата вървеше без проблем и в един момент както карах започнаха тези мизерии.Може ли и нещо друго да е, че как може от време на време да работи добре и следващия момент пак мизерии?

  6. Колеги минах днес в един сервиз казаха ми, че сигурно на последния цилиндър няма компресия(не можахме да я премерим щот колата беше загряла и нямаше кога да я чакам изстине). На последния защото там свеща беше мокра.Обясни ми че клапана натрупвал нагар и от там проблема да не работи правилно мотора.

  7. На 30/07/2016 at 22:40, okops написа:

    Цитиране на предходно мнение! 

    Тя на газ го прави на бензин не върви, а на газ нали не играй сондата?И проблема се получи изведнъж докато карах и почна да губи мощност и от тогава редовно.

  8. Преди 11 часа, NITRO1 написа:

    Цитиране на предходно мнение! 

    Колега карбуратора е като на снимката, може ли малко инфо  за тази центровка, че колата я взех на скоро, а работя в едно село и няма нито сервиз нищо и ми се налага сам се спасявам.85936652_2_171x132_chasti-za-audi-80-v4-90-k-2000-kub-ostanali-snimki_rev003.jpg

×
×
  • Create New...