Jump to content

Валери Дучев

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Suzuki

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Валери Дучев's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мерси за помощта пичове! Не ми е била на късмет. Пичагата дето е пуснал линк в друга тема я е купил. Със здраве да си я кара! Аз подължавам да търся!!!
  2. Това е една от главните причини, които може да ме разколебаят ... Както и тези черни кори които може наистина да са от гръмнали еърбегове или нещо друго. А смяната на този бойлер с една разумна газова на мястото на резервната гума, колко излиза горе долу? Благодаря, ще го имам предвид.
  3. Благодаря Ви наистина за мненията колеги. Всеки е прав до някаква степен. Така и така отивам да покарам сноуборд в Добринище, и за това реших и да я погледна - не отивам специално заради нея. Според обявата хваща окото (поне моето, а то не е много професионално). Мисля да и дам шанс, и ако много ми хареса тогава да мисля варианти как да я закачам на компютър и да водя по-професионални лица да я огледат. Това не го знаех ;( Ако си прав, значи наистина може да и има нещо за да я продава толкова скоро. Наистина работата е рискова, признавам ... Ще видим на огледа как ще минат нещата Иначе някой да знае слабите места на тези мотори? Нещо за което да се оглеждам?
  4. Благодаря много за отговорите! Данъците и разхода съм ги преглътнал. Бойлера в багажника - с такъв разход, без бойлер ще е доста тегаво ... Нищо не пречи според мен да си ценител и да мислиш практично (просто отговор на коментар ) За грешките и аз си мисля, че най-логичното е да се изтрият ... Относно "Но имай едно на ум, никой не слага Г.И. на кола, която мисли да я продава след 2 или 9 месеца след покупката." - може да съм пропуснал, но никъде не видях от кога е сложена Г.И. и колко време я е карал с нея?
  5. Темата се развихри доста, което ме радва И за мен цената е малко висока, но след оглед мисля, че продавача би свалил от цената. Събота ще ходя да я гледам, но ме притеснява, че е в Банско и не знам къде да я водя да я закача на компютър - ако някой има съвети, са добре дошли... Ако е наистина запазен автомобила, според мен 9000-9500лв. си заслужават, при положение, че има газово за над 1500лв. и е регистрирана + това екстрите не са за подценяване. Това което ме притеснява, е че е на доста години и тези 149 000км ми изглеждат по-скоро като 449 000 ... Честно казано предпочитам атомобил поддържан от фен, отколкото от автокъща(внос) ... щом е купена с цел търговия, има голяма вероятност да е козметично добре, но всъшност да е доста зле.
  6. Благодаря много, Малко преди да ми пишеш я видях тази тема - явно не само аз и се точа
  7. Здравейте, Интересувам се от този модел Ауди, тъй като няма много информация за него из форума. По-конкретно се интересувам от този езкемпляр - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11455989461609126&slink=cqdnb5 Осъзнавам, че няма как да е на 149 000км, но все пак мисля, че ако е добре поддържан, би бил ОК доста дълго време. В събота ще ходя на оглед и би ми било полезно да знам за какво да се оглеждам и кое да проверя - т.е. кои са слабите места. Също така някакви мнения за модела като цяло биха полезни. Благодаря предварително, Валери
×
×
  • Create New...