Jump to content

e-Audi

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 1.8T

Персонална информация

  • Локация
    Plovdiv, BG

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

e-Audi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. 1. Audi A6 ‘98 - как да си затворя стъклата? Колата е с централно заключване и със свалени стъкла… 🙂 сменен модул комфорт преди месец, и обучен в Порше Пловдив. 2. Добър (според вас) автосервиз в Пловдив за целта? Поне да ми затворят стъклата…
  2. Здравейте, Имам проблем с ключалката на багажника, върти се с ключа във всички посоки свободно. Прилича на откачена лостова схема. Багажникът в момента е заключен, не може да се отключи, нямам достъп до него и ключалката вътре в него. Помагайте със съвети или директно някой в Пловдив? Ключалките до колкото знам са механични, поне на предните врати са такива (AUDI A6 C5 1998г.). Колата има централно, но в момента е изключено (повреден комфорт модул от системно "прогизване" с вода). Мога да сменя междувременно "комфорт модула" ако мислите, че с централното ще се отключи багажника. Попитах автоключар и той ме помоли да си взема нова ключалка (за всеки случай ако се повреди при свалянето сегашната) и да отида при него. Но искам съвет преди това. Багажникът е като "капсула", не може да се влиза в него през задната седалка, няма дори никакъв отвор към него.
  3. Благодаря на всички за точната информация. Вече е свален и на сухо... ще изчакам 2-3 дни, и колата да е добре вече подсушена, и го закачам... Дано съм го спасил... вече имах подобен (но неуспешен) опит с другия "модул комфорт" от другата страна на купето (под мокета на другата предна седалка) преди две години. Много голям недостатък се оказва това запушване на "дренажа за оттичане" на водата от купето - отпред, под акумулатора... Редовно го проверявам, и въпреки това отново се е запушил в най-големия дъжд... и се наля (наводни) яко цялото купе с вода, от там контролния модул на скоростната кутия. И да, извинявам се за грешения модел/раздел, нямах възможност да го сменя. Хубава вечер!
  4. Здравейте, Вчера в проливния дъжд се е намокрил контролния модул на скоростната кутия на личното Audi A6 1.8 T (150 Hp) Automatic 1998 г. (4B,C5). Знаете ли точно къде се намира модула на скоростната кутия за да се опитам да го "спася" (сваля и подсуша, преди да е заминал изцяло)? Моделът на колата е (Auto Data): https://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=26996 Благодаря предварително!
  5. Оценка Супер(7)+ за потребителя на форума strakov_m Уникален човек, с голямо "Ч", и много ги усеща... Благодаря!
  6. Да, това и мисля утре да направя най-напред... с "можещия" Ако някой може да ме насочи в Пловдив за компютър? Казаха ми на бул. Южен...
  7. Здравейте, ако има още някой буден да помогне с идея... не, че утре няма да си отиде при можещ... но ако е възможно просто една бърза онлайн консултация... Та, карам си, паркирам... нищо и никакви проблеми. След два часа тръгвам да се прибирам... брей... няма запалване на мотора. Върти та се къса, но не пали. Все едно е без гориво. Каква може да е причината? Не съм имал проблеми с колата до момента. Пали от раз и в най-студените дни... Бензин е, и само на бензин е карана. Моторът е супер, не се чува дори. Не само сега... Дано не ви подведа, но имам две съмнения, следвам пътя на логиката: Първото е, че почти винаги до сега съм я държал с повече от половината пълен резервоар. Само преди два дни ми се наложи и карах докато ми светна лампичката за гориво. Но днес при първото ми излизане (след тогава) си я заредих. Второто е, че като се качих, когато стана проблема, врътнах ключа - мислих, че е запалила, защото почти винаги не се чува мотора като работи на място, пуснах си късите, радио, климатроник... и след около 5-6 минути включих на задна да излизам, когато разбрах, че тя изобщо не е била запалила... проблем с акумулатор нямам - върти здраво. Пoвече за колата - мотор 1800cm3 турбина чист бензин (поради тази причина карам и само коли на бензин, за да нямам проблемите на дизелите). Ще се радвам ако някой може да напише повече за евентуалната причина за не-паленето, на иначе безпроблемния до момента автомобил.
×
×
  • Create New...