Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'задна'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Общи
    • Ауди Клуб България
    • АУДИтория
    • Златен Фонд
    • Техника / Електроника
    • Как и каквo Audi да си купя?
    • Продава / Купува
    • Клубни събития
    • Форумът: новини, обсъждане на проблеми и въпроси
  • Технически раздел
    • Направи си сам
    • Консумативи, Гуми, Масла, Горива и Сервизи
    • 80/90/Coupe
    • 100/200/V8
    • А1/А2
    • A3/S3
    • А4/S4/Allroad
    • А5/S5
    • А6/S6/Allroad
    • А7/S7
    • А8/S8
    • Q3/Q5/Q7
    • TT/R8/RS
    • e-tron
    • Автомобилни Газови Уредби
    • Тунинг / Концепти / Спорт / Подвизи
    • Техническа Библиотека
    • Дизел
  • Стари подфоруми - само за четене
    • Ремонти / Сервизи
    • А3/S3
    • А3 / А4
    • А4/S4/Allroad
    • 100 / А6
    • Други Mодели Ауди

Calendars

  • Събитията на Audi Club Bulgaria

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Kaра

Found 6 results

  1. Здравейте на всички! Моля за малко помощ! Колата ми е Ауди А3 8Л 1998г 1.9 тди 90 коня АГР мотора. Намерих само една подобна тема и там не пишеше решение на проблема. Проблема е следния че при включване на задна скорост колата гасне. Случи се няколко пъти но след това си палеше и не обърнах внимание, да обаче вече отказа съвсем. Случва се да запали и да изгасне сама все едно съм върнал ключа. А когато дам на контакт и просто включа задна скорост тока на таблото изчезва нищо не свети, а когато е на свободна лампите на таблото мижът светят много слабо. Възможно ли е да е нещо от реле или окислен букси на компа? Ще съм благодарен ако някой може да помогне!
  2. Здравейте, карам A4 B7 8ED 2.0 TDI Multitronic 2005г. от около 2 месеца и не съм имал осезаем проблем със кутията от тогава. Днес на студен мотор при смяна от D на R при тръгване без газ колата отлепи много бавно и реших да подам малко за да мога да вляза в парко мястото. Оборотите се качиха на около 1200 след което колата угасна. Запалих отново и излязох на D, при което нямах никакъв проблем. Мястото на което тръгвах назад беше почти без наклон, възможно ли е да има нужда от ново масло защото целия авотомбил е минал стандартно обслужване (ремъци, ролки, масло на мотора), като единственото което не е сменяно е маслото и филтъра на кутията. Гледали сме я на канал, кутията не е оляна и няма течове. Прегледах няколко други теми където хора със сходния проблем пишат че може да е заминал маховик. Въпроса ми е ако е маховик на колко време би трябвало да се сменя? Колата е на 260 000 км. Другият ми върпос е, четох че някои колеги са резрешили проблема с адаптация на кутията. Къде във софия мога да се консултирам с някого по тези въпроси и какво представлява цялата процедура по адаптация на кутията? Благодаря!
  3. Задна скорост включва по бавно 4.2 s6 c5 е колата.
  4. Здравейте,колеги! Преди 3 дена купих Ауди А4 1.8Т 2009-та година куатро.2 дена беше перфектно всичко и вчера стана нещо.При опит да включа на задна,тя не се задейства. Пускам на задна и то си е 1-ва,а когато опитам да пусна на 1-ва влизаше 3-та.2-ра също беше трудно да се включи...като цяло лявата страна на скоростният лост все едно се разместиха скоростите. След 1 час започнаха да влиза лоста без проблеми,но при опит да пусна задна си се активира 1-ва или много рядко се задейства задната...когато си иска. Някакви предположения какво може да е станало и идеи как да се разреши този проблем?
  5. здравейте, мисля да сменя моторче и рамо на задната чистачка - понеже насича като я включиш. Ето какво прави: като я пуснеш обикновено прави едно пълно движение и на връщане стига до средата на стъклото, спира за секунда, и после продължава. Дразнещо е. Въпросът ми е - стават ли рамото и моторчето от B6 авант? Повече ми харесва рамото на B6 и затова питам. Ако става бих монтирал от B6 (така и така сменям..). Поздрави.
  6. От известно време колата ме тормози. Имах съмнения, че е от допълнителния имобилайзер, който слагаха преди в Левинс, но се чува как той включва и изключва. Заводския е изключен и лампата си мига така от години. Проблема се появява без някакви предварителни сигнали. Например, днес ходих до Враца и се прибрах - никакви ядове. Преди 2 часа излизам, давам на контакт и проблема се появи - климатроника се включва без да свети и духа на макс, на таблото мига абс и еърбег, удивителната примигва, волтметъра сочи 0, но колата пали и може да се кара. След като включа задна - гасне. http://youtu.be/ZxyxJ3hfHu4 На клипчето се вижда, как като включа задна и контакта се губи.
×
×
  • Create New...