Jump to content

Vaskoy93

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А3 8л

Персонална информация

  • Локация
    Правец

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Vaskoy93's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! Така ето че разглобих жабката помежду дъждовете 😬но за съжаление останах разочарован не успях да видя нищо мисля че ще трябва да се разглабят и другите чарколяци🤪🤔 водата се стича някъде отгоре сипах 2 литра вода. Струята е многооо малка почти не се вижда но я има. 😐 Ето снимки огради съм от къде идва. Почвам да се замислям дали така не съм си взел колата тъй като струята е много малка и мокета отгоре си е сух трудно ще се намокти чак толкова много само държи лека влага. Но е факт че си се стича по малко вътре. Не мерише на мухъл което е добре.
  2. @TheFly писах ти на лично колега. Ще я разглабям само да съм почивка и ще пиша ако намеря решение.. То па и времето се развали чудно направо😬
  3. @s7r3l0k Благодаря много върна ми надеждата! Само да съм почивка и я разглабям. Бях се отказал от нея защото рових в нета да видя как изглежда като се махне какво има отдоло до къде ще имам достъп понеже никога не съм виждал какво е зад нея и като видях мислех че няма да има ефект но щом казваш че има шанс ще се пробва задължително! Благодаря пак! Забравих да добавя нямам шибидах та отпада той 😅
  4. @s7r3l0k Благодаря! Ще я разглобя да просто не знаех дали ще мога да видя нещо от там да не е напразно. Но с проба се разбира.
  5. @veselin velchev Благодаря колега ще пробвам.
  6. @veselin velchev и аз мислех че е от там свалих кутията минах отдоло със силикон уплатнението даже си беше здраво. После реших да не ходи вода там ми направо със шише сипах в дупката дето се оттича без да има капка отвън около кутията на филтъра и пак малка струя вътре. И вече не знам кое да разглобя за да видя какво се случва там вътре таблото ли не знам.
  7. Колеги моля за помощ! Обичам си колата и я поддържам и лъскам постоянно но излезна следния проблем. Колата е ауди А3 8L 1.9 TDI 98 година. Понеже имах теч при пасажера направих обичайните неща. Изчисттих под кората на чистачките до блясък отворих праговете и там свети (кората под чистачките е здрава взех нова) дори оплътних със силикон за 100%сигурно.Мислех че всичко е готово да ама не! След дъжда отново мокета беше леко влажен вдигнах го разглобих пак кората под чистачките и реших да сипя вода точно там в дупката при чистачките дето се оттича при калинка и видях че малка струя се отбива вътре от под жабката. Въпроса ми е какво има там? Дренажни тръби някоя може да се е спукала или извадила и трябва ли да махна цялото табло? Извинявам се за фермана но е дълго за обяснение. Благодаря предварително!
  8. @bobitur да благодаря колега ще я закач да я махна да видим какво ще стане.
  9. @bobitur свети сега но преди да разместя кабелите светеше много слабо почти не се виждаше само мижеше сега свети ярко. Трябва да изчистя буксите може да са окислили.
  10. Колеги ако някой има със същия проблем колкото и да е смешно видях че е от кабела на аербега под седалката на пасажера. От там дава на късо явно и влагата е помогнала. Кабела беше овързан с изолир явно и предишния собственик е имал проблеми от него.
  11. @bsdnikolov Днес взимах реле ново да пробвам само смених го няма промяна са съжаление. Утре ще пробвам с клемореда дано да е от него че вече не знам. Прегледах релета разкачах компа нищо.
  12. Колеги дали е възможно да е от така нареченото реле 109🤔
  13. @bsdnikolov Само да свърша работа и отивам да прегледам кабели релета ще откача и датчика за задните светлини да тествам какво ще стане. Четох и аз че може да е от клемореда но не виждам логика със задната но явно може и това да е😬.
  14. @buzzi Благодаря колега! Ще погледна. Случвало ми се е когато запали по време на движение таблото започва да мижи и спира да работи километража и всичко и изгася ли колата после няма палене много странно направо на късмет сутрин дали ще запали или не😔
  15. Здравейте на всички! Моля за малко помощ! Колата ми е Ауди А3 8Л 1998г 1.9 тди 90 коня АГР мотора. Намерих само една подобна тема и там не пишеше решение на проблема. Проблема е следния че при включване на задна скорост колата гасне. Случи се няколко пъти но след това си палеше и не обърнах внимание, да обаче вече отказа съвсем. Случва се да запали и да изгасне сама все едно съм върнал ключа. А когато дам на контакт и просто включа задна скорост тока на таблото изчезва нищо не свети, а когато е на свободна лампите на таблото мижът светят много слабо. Възможно ли е да е нещо от реле или окислен букси на компа? Ще съм благодарен ако някой може да помогне!
×
×
  • Create New...