Search the Community

Showing results for tags 's4 b7'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Общи
    • Ауди Клуб България
    • АУДИтория
    • Златен Фонд
    • Техника / Електроника
    • Как и каквo Audi да си купя?
    • Продава / Купува
    • Клубни събития
    • Форумът: новини, обсъждане на проблеми и въпроси
  • Технически раздел
    • Направи си сам
    • Консумативи, Гуми, Масла, Горива и Сервизи
    • 80/90/Coupe
    • 100/200/V8
    • А1/А2
    • A3/S3
    • А4/S4/Allroad
    • А5/S5
    • А6/S6/Allroad
    • А7/S7
    • А8/S8
    • Q3/Q5/Q7
    • TT/R8/RS
    • Автомобилни Газови Уредби
    • Тунинг / Концепти / Спорт / Подвизи
    • Техническа Библиотека
    • Дизел
  • Стари подфоруми - само за четене
    • Ремонти / Сервизи
    • А3/S3
    • А3 / А4
    • А4/S4/Allroad
    • 100 / А6
    • Други Mодели Ауди

Calendars

  • Събитията на Audi Club Bulgaria

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Kaра

Found 1 result

  1. Здравейте колеги. След монтиране на АГУ на Ауди S4 B7, със 6 степенния автомат, кутията започна да се държи малко по-странно когато закротя колата на която и да е скорост под 2400 оборота, колата през 10-15 секунди си връща предна предавка за по-малко от секунда и пак качва. Това се появи веднага след като я взех от газаджиите, преди това нямаше такова поведение. Ето едно видео за пример на 100км/ч на темпомат на равен път. https://streamable.com/0p4q3 Ако я карам със 130-140 по магистралата, няма ядове.Тогава е след 2500 оборота. Иначе колата е настроена добре на газ, не виждам разлика нито във вървеж, нито в разход. Няма прекъсвания.Това е единствената разлика, която виждам в поведението. Интересното е, че мръдна ли лоста надясно, да се включи типтроника, няма проблем.Държи си 6та. Но мине ли на директна, пак се появява това държание. Да не би колата да получава информация, че и бедна сместа и да се бърка компютъра. Някой да е срещал подобен проблем?