Jump to content

Продавам Ауди А6 2.5tdi quattro 6-СКОРОСТИ


Recommended Posts

Колеги,поради всеобщата нужда от пари се налага да пусна и колата която ми дойде доста присарце,но ..... .Колата я имам от 3 месеца и си я правих с голямо желание.Колата е А6 2.5тди quattro със 6-степенна ръчна скоростна кутия.Колата си има пълен ел. пакет + ел. прибиране на огледалата(работещо).С оригиналната аларма си е.Климатроника си работи,quattro-то също си сработва перфектно.По колата от както съм я взел,съм сменил 4бр. спирачни мъркучи (delphi),2 тампона на двигателя (SWAG),ремаци(GATES),ролки(INA),водна помпа(MEYLE),филтри и масло(Q8 10w40)(горивния филтър ще бъде сменен другата седмица),тези неща,са сменени преди няма около 1000км.Колата по километраж е 205000.Нямам идея за реалните километри,аз не съм го пипал.Като цяло колата е доста стегната и няма да тропа,трака и тем подобни.Масло за тези километри не е пипнала и грам,при положение,че се кара само на къси разтояния и няма време да загрее.Разхода е между 6-9 литра на 100км.Повече от това не ми е дигала,макар ,че обичам да си я понастъпвам.Кoлата е с 4бр. 16 цолови алуминиеви джанти с летните гуми с който е на снимките и 5 бр оригинални 15 цолови с зимните гуми.

-Цената на колата е 6000лв.,евентуалния коментар е да се даде с единият комплект джанти и да сваля с 500лв.Възможен е и бартер за доста по евтина кола с доплащане.

-Причината поради която я продавам е,че на 21.05 се женя и джоба доста ми се изпразни.Но това не означава,че съм склонен да я дам без пари.При евентуален по сериозен интерес,звънкайте на телефона,защото поне ощя две седмицище ми ври главата.

телефона ми е 0898-704012 и 0878-704012-Гошо

Колеги,нещо със снимките не мога да се справя,и след малко , ще се поборя да ги кача.Ето и линк към снимките - http://tazmanieco.snimka.bg/automobiles/audi-a6.592738.23464764

Редактирано от tazmanieco
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...