Jump to content

Търся кабел за Fuji Finepix


Recommended Posts

Здравейте колеги търся кабел за въпросния фотоапарат, че малко го позагубих.Загубих и диска с драйвърите, нокакто и да е не мога да го заредя сега по никакъв начин и се обаждах в техномаркет но от там ми казаха че нямат такива кабели.В момента се мъча с един който е от стар самсунг 5 мегапиксела и пасва идеално само, че фотоапарата не реагира, дори като го вкл. в USB-то на компа той не отчита нищо, дали да не се опитам да си сваля драйвърите и пак да пробвам с този кабел?Приемам съвети всякакви, че ми е спешно.Фотоапарата е точно като този http://www.amazon.co.uk/Fujifilm-FinePix-JX530-Digital-Camera/dp/B004M3BZIC

Редактирано от NITRO1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имах същия проблем с едни Панасоник и ми казаха че никаде няма да намеря такъв кабел и си купих Card reader и ми върши идеална работа, даже ми е по удобно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За кард риидъра ок, но няма как да го заредя, просто се зарежда прес юес би кабел, на мен кабела ми е проблемен.Мерси за отговорите колеги, ако някой има идея как да го зареждам,кард риирър ще си взема иначе става безполезен фотоапарата. :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз това бях написал в първия си пост имам същия кабел само, че е от Самсунг и учудващо жака съвпадна , но фотото не дава признаци да се събужда незнам защо. :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо си мислиш, че като съвпадне жака, ще съвпаднат и сигналите в самия кабел?

Нали едното е Самсунг а другото Фуджи?

Има китайски производители на телефони, в които например + и - в нормален на вид юсб кабел са разменени и ако го ползваш нищо не се случва! Съвсем случайно имам такова зарядно и знам със сигурност...

Намери кабел за Фуджи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...