Jump to content

проблем с лапата за масло и оборотомер


siko

Recommended Posts

здравейте нуждая се от малко инфо за моя проблем.карам ауди 80 б4 115 2.0-проблемът е следния при запалване на двигателя лапи4ката на маслото светва същевременно оборотомера не работи изобщо.маслото е сменено,таблото е гледано от ел.техник,датчиците са сменени, на майстори е ходено,и нищо...също бихте ли ми препоръчали марки тампони-заден мост и карета-кое е по добре 2 употреба от познат държащ автоморга или нови?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За каретата , ако нямаш пари за скъпи и съответно качествени нови то по добре втора употреба оригинални . За таблото , щом го е гледал ел. техник и казва че е добре , може ако имаш познат с такава кола да вземеш да пробваш с неговото да видиш дали ще прави мизерии , ако не прави е ясно че проблема ти е в таблото .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

въпроса донякъде стига и до парите но до такава степен че да не чак прекалено скъпо,повече ме интересува качеството.тези от автоморгата ще са поне оригинални ама не ми се иска да ги взема, сменя и пак да "трака".новите ме притесняват повече че не знам дали в магазина няма да ми пробутат някои китайски,турски или нещо подобно.2 карета средно по 75 лв. и две каси бира със някои по стабилно мезе ще седне 200 лв.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам от къде си колега но ако си от София има колеги , с ауди морги и там една полуоска с две здрави карета е 40 лв. , което си е без пари , най много да сложиш нови маншони и пак ще ти излезе на половината .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

говорих за нови карета.гледах из нета всякакви марки и цени от 40 до 90 мисля беше най-скъпото каре (ново).от автоморгата ще ги взема без пари само да върна моите в замяна.въпроса е да ме ориентирате като марка на коя да се спра-възможно най здравите части на пазара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Gsb и KOKO 100 C4 са хората , който могат да те ориентиран най - добре откъм цена качество и марка на каретата :hilezh: Пиши им на л.с.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...