Jump to content

Смяна на ключалките на вратите


kalinkata_13

Recommended Posts

Колеги искам да питам някой сменял ли си е ключалките с патроните на вратите откъде мога да си купя патрони (не че съм търсил ) и най важното дали някой е разглобявал врати те си за да прави тази интервенция . Питането е защото трябва да сменя поде на една от двете тъй като отключвам само с централното , а с ключ не може - някой се е опитвал да ми разбива вратите :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иди в някой ауто плюс,там ще ти кажат колко струва нова ключалка(или самия патрон) Аз имах такъв проблем преди с голфа,който имах и тъй като нова ключалка е доста скъпа,разглобих тази на петата врата пренаредиха я на шофьорската и всичко се оправи,а в твоя случай може и да се наложи да си вадиш нов ключ,което ще ти струва горе-долу 8-10 лв,ако е без чип. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега мен повече ме интересува дали накой е правил смяната и да опише как се вади патрона .Защото аз един път разглабях вратата но не можах да извадя патрона .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да развиеш едно торксче от вътрешната страна и да врътнеш една кръгла скоба с дръжка - тя държи ключалката, но не се вижда - ще я откриеш с пипане.

Ако си купиш ключалки от някоя морга, после с пила можеш да ги препрограмираш за твоя ключ. Гледай само да ги вземеш с техния си ключ щото в един момент

ще ти бъде полезен при разглобяването им.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...