Jump to content

Audi a3 2003 facelift bose


Auggust

Recommended Posts

Здравейте , колеги! От известно време ми се върти в главата смяната на сегашната ми озвучителна система на моята а3-ка с такава оригинална на bose. Интересува ме какво ми е нужно за смяната , мога ли да пригодя Navigation plus или трябва да е с оригинален касетофон на bose ? Оринтировачно колко пари би ми излязло цялото това удоволствие с всичко компоненти ? Не съм много сигурен дали тук трябваше да пусна тази тема и ако не е правилното място се извинявам предварително! Ако някой го е правил това вече ще съм му благодарен да сподели за труда си! Колата ми е audi a3 8l 2003 facelift и имам само един оригинален буфер в багажника на Nokia.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тука е раздел за реализирани неща. Идеи се обсъждат на други места из форума.

Иначе на въпроса ти има не един отговор във форума, само трябва да потърсиш. Имаше тема в която колега си беше "насадил" Боуса от същата като неговата кола. Играта беше адски много а резултата почти никакъв. А се разплитаха оригинални инсталации, долу мокети, вся една кора на врата също, и други все така "лесни" неща.

Аз като човек имащ лека представа от това какво е "музика в кола" с качествено звучене ти казвам да си подбереш Навигация по-избор, усилвател също по-избор, колони също. Има достатъчно добра техника на прилична цена, за да се ограничаваш до аудио система на 5 години с някаква амортизация. Специфично поставяне, и най-вече мислена бюджетна заедно с цената на колата било то и на Ауди :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...