Jump to content

Искам тест с 80ка куатро 2.0 115 коня

Recommended Posts

Аз карам 80ка 1.8S .........скоро бих едно 1.8 инж. 112 коня и паднах с около 2 коли от 100ца авант 2.0 16клапана.Аре да си раздвижим Аудитата........от няколко старта нищо няма да им стане. ;) Искам и някой от вас с 2.0 или 2.3 20клапана да се пусне с едни познати да видя как вървят тия коли.Моята кола е на ГАЗ ;)

Guest metody

Az sum vinagi ZA takiva testove oba4e ima edin maluk problem - Za smqna sa mi sinhronizatorite i sega mnogo trudno vlizat skorostite ;) i 6te se zabavq pri prevklu4vaneto ina4e NP

Guest metody

Lele kak se qdosvam na tupite skorosti :x kak 6e zema da gi zakaram da mi gi opravqt .Oniq den se podgonihme s edno BMW 320I i tamun go drupnah na 2ra i kat neiska da vleze 2puti 3ta napravo otka4ih . Basi prostotiqta napravo me razbi i to kak ne az kato se zabavih 4sec ru4kane na skorosti

Guest gambini
Пичове аиде на Военна рампа...

Къде е това?

Посока надежда...

Като трагнеш за Илиянци преди това има една бензиностанция OMV на нея се сабират доста хора...около 23:00 след което всички заедно тръгват към военна рампа което е малко преди ОМV

Mi na benzin she karam mnoo qsno .........i ti da ne si ot zabludenite deto si mislqt ,4e na gaz varvqt pove4e kolite? ;)

Toq deto go bih s 1.8inj 112 konq ne beshe quattro ama sigurno kolata mu se beshe bygqsala poneje mnogo lesno go bih.......pyrwo trygna predi men i mi wze 2 koli sled 80 po4nah da ho stigam na 100 minah krai nego sqkash e izklu4il ot skorost ;) Wikam si maleeeeeeee kakwo stanaaaaaa.......a negowata ne e na gaz i q kara edno mom4e okolo 40kg......ina4e e pi4 ama qvno e vzel dushi4kata na audito si.

Guest KOBRETI

MaXo, ние с те в една друга тема се уговаряхме, ама нещо нищо не стана... За довечера 22:00 ли остава, да дойда и аз?

Dobre ......po moqta kola naistina nishto ne e praveno ina4e sam vijdal golf 1.8 90 konq kak moje da wyrwi kolkoto 1.8 16klapana taka 4e ako sa wi praveni kolite shte me biete.

Guest KOBRETI

И по моята нищо не е пипано. Двигателят е на 300к, но мисля, че е в сравнително добро състояние - поне е страшно тих...

Dobre ......po moqta kola naistina nishto ne e praveno ina4e sam vijdal golf 1.8 90 konq kak moje da wyrwi kolkoto 1.8 16klapana taka 4e ako sa wi praveni kolite shte me biete.

Maxo можеш да вярваш на Kobra и Vt5 ,по колите им не е правено нищо. Мисля че Nasti беше правил подобна гонка (2.0 quattro - 1.8 )

Guest Nasti

Nie s MaXo se puskahme na Bojurishte i togawa go bih s mnogo, nerealno mnogo, posle se okaza che kolata mu neshto ne e bila w chas

Edna zegerka na karburatora beshe padnala i zaradi neq ne mi se otwarqshe 2rata klapa ........bqh se poburkal napravo........vikam si maleee kvo stana s taq kola. :)

Nie s MaXo se puskahme na Bojurishte i togawa go bih s mnogo, nerealno mnogo, posle se okaza che kolata mu neshto ne e bila w chas

:) Ето от къде го знам твоето АУДИ