Jump to content

Искам тест с 80ка куатро 2.0 115 коня

Recommended Posts

Аз карам 80ка 1.8S .........скоро бих едно 1.8 инж. 112 коня и паднах с около 2 коли от 100ца авант 2.0 16клапана.Аре да си раздвижим Аудитата........от няколко старта нищо няма да им стане. ;) Искам и някой от вас с 2.0 или 2.3 20клапана да се пусне с едни познати да видя как вървят тия коли.Моята кола е на ГАЗ ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Lele kak se qdosvam na tupite skorosti :x kak 6e zema da gi zakaram da mi gi opravqt .Oniq den se podgonihme s edno BMW 320I i tamun go drupnah na 2ra i kat neiska da vleze 2puti 3ta napravo otka4ih . Basi prostotiqta napravo me razbi i to kak ne az kato se zabavih 4sec ru4kane na skorosti

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове аиде на Военна рампа...

Къде е това?

Посока надежда...

Като трагнеш за Илиянци преди това има една бензиностанция OMV на нея се сабират доста хора...около 23:00 след което всички заедно тръгват към военна рампа което е малко преди ОМV

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Toq deto go bih s 1.8inj 112 konq ne beshe quattro ama sigurno kolata mu se beshe bygqsala poneje mnogo lesno go bih.......pyrwo trygna predi men i mi wze 2 koli sled 80 po4nah da ho stigam na 100 minah krai nego sqkash e izklu4il ot skorost ;) Wikam si maleeeeeeee kakwo stanaaaaaa.......a negowata ne e na gaz i q kara edno mom4e okolo 40kg......ina4e e pi4 ama qvno e vzel dushi4kata na audito si.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dobre ......po moqta kola naistina nishto ne e praveno ina4e sam vijdal golf 1.8 90 konq kak moje da wyrwi kolkoto 1.8 16klapana taka 4e ako sa wi praveni kolite shte me biete.

Maxo можеш да вярваш на Kobra и Vt5 ,по колите им не е правено нищо. Мисля че Nasti беше правил подобна гонка (2.0 quattro - 1.8 )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...