Jump to content

ABS и Светлини за мъгла


map7y7o

Recommended Posts

Здравейте, колеги! Доста се рових из форума, но така и не открих проблеми като моите, затова искам да Ви помоля да помогнете.

1. ABS-a ми не се включва както беше преди (всеки знае как подскача педала на спирачката когато се активира системата), а по някакъв странен начин стърже на метал и просто сковава педала(не подскача, а се втвърдява и стърже здраво и гадно). Накарах един приятел да гледа колата :D/> засилвах и натисках спирачки - всичко е ок, колата си спира на интервали. Гумите не се търкат постоянно, а периодично, както по принцип трябва да бъде. От къде може да се е появило това скапано скърцане/стъргане.... Сменях накладки преди известно време(бяха за смяна), но никаква разлика. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?

2. Светлините за мъгла отпред и отзад не се включват. Когато карам на дълъг път понякога светват. Постоянно ми стоят пуснати от ония копчета на таблото, но рядко светват. На какво се дължи това? Фаровете ми са на 3 части, самите халогени(фарове за мъгла) са между късите и дългите светлини, леко под тях (вътре в самите фарове, а не отдолу на бронята). И двете копчета на таблото пробвах по отделно и заедно да ги пускам - никакъв ефект. Когато искат тогава светят. Понякога светват, но изгася ли двигателя за повече от 5-10 мин отново не работят. Можете ли да помогнете?

Audi A4 Avant Quattro 1.9 TDI '98 AFN - ако някой се интересува :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...