Jump to content

газифициране на а3 1.6


Recommended Posts

Здравейте,колеги! Искам да си сложа газов инжекцион на моето ауди а3 1,6 98г. АКЛ мотора.Искам да ми препоръчате марка газов инжекцион и най-вече добър оторизиран сервиз във Варна,защото нейскам после да ходя по сервизи през 1 седмица.Ще помоля колегите който имат същия мотор да споделят своите мнения относно разход,проблеми,сервиз на монтаж,цена и като цяло доволни ли са.Искам възможно най-нисък разход,наясно съм че няма да е 1:1 с бензина но да не фрапираща разликата.Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Недей се подлъгва на евтини монтажи, това е гаранция за проблеми после и често ходене по сервизи. Мотора се газифицира лесно. Най-важното нещо е кой ще ти монтира уредбата, доста по-важно от марката й. Мога да ти препоръчам Ланди Рензо - качествени са, но пак ти казвам много е важен монтажа и настройката на ГИ-то. Къде във Варна колегите да кажат.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във Варна мога да дам много добри отзиви за Елтех Системс - Ивайло Цочев. Работят с Фобос и си изпипват добре нещата. Всички монтажи се настройват в движение от самия Ивайло Цочев.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 7 months later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...