Jump to content

Проблем с централното А6 С5 1,8 Т


pr0race

Recommended Posts

Здравейте колеги. Проблемът, с който се сблъсках отново е следният- след загуба на ток в дистанционното, централното на автомобила не работи. На всичко отгоре постоянно се чува как "щрака" мъчейки се да заключи автомобила може би в следствие на опитите ми да обуча ключа отново. Преди 2 години пак трябваше да го обучавам, но тогава след дълго ровене в интернет успях да го направя. Въпросът ми е каква точно беше поредността в процедурата. Пробвах неколкократно, дори закачих колата с Vag Com и ми показа задействана аларма от шофьорската врата- опит за кражба. Сега немога да прочета нито един от модулите. Ако имате идея помагайте

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги, от 2 дни и моя ключ отказа без да му сменям батерии. Четох въпросната тема дето е пусната тук. Колата е само с 1 ключ, давам контакт, задържам за 5сек. отключването - нищо не се случва. Или нещо неразбирам да го направя като хората или нещо друго се случва с колата. Ако има нещо по-специфично за А6 ще се радвам да споделите, ако не да ходиме на учител - да го учи. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега. За целта ти трябват двата ключа. С единия даваш на контакт а другия го буташ в ключалката на шофьорската врата, заключваш ръчно, задържаш му бутона за отключване за около 5 секунди и чакаш да светнат аварийните светлини. След това има още едно изчакване от около 5 секунди след, което натискаш бутона за отключване веднъж за да се потвърди програмирането. Не си прочел нещо правилно поста в темата, която съм дал :) Ако този вариант не те устройва се надявам някой по-вещ колега да ни светне за друг начин защото аз знам само за този :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз добре го прочетох, ама ми липсва още един ключ от пъзела ... само 1 ключ имам (сгъваемия) :( Благодаря още веднъж - доста полезно и изчерпателно, но при мене си е проблем с ключовете и липсата на още един... Каква ми е опцията в моя случай ? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен проблемът вече е отстранен. Оказа се наводнен под и изгорял блок за управление на централното. Добре, че открих същия втора употреба, за което се простих с 100лв. Иначе по въпроса на колегата трябва да си направиш заготовка като твоя ключ за 10 лв., с която само да даваш на контакт. Процедурата е елементарна, но ефикасна. Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 трябва да си направиш заготовка като твоя ключ за 10 лв., с която само да даваш на контакт.

По този повод - аз имам 3 оригинални ключа, единия е без корпус и бутони, каква му е идеята, защото съм пробвал да паля с него и става, но не съм пробвал да карам?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...