Jump to content

hahy

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hahy

  1. Тях не съм, признавам си. И тях ще ги .. просто гарнитурата на левия капак тече отпреде от дъгата - около триъгълничето на самата гарнитура дето е засека ..
  2. Колеги, и аз започнах упорита борба с теча на масло от лявата глава. При смяна на гарнитурите дясната спря, но лявата буквално си е..... майката. Две ги смених с/без силикон и неспира течовете. Какво да му правя вече ? МолявЕ са дайте акъл.
  3. Здравейте колеги, от известно време ми прави впечетление работата на двигателя, като я закача на компютъра да и пипам газовата уредба и забелязвам че бензиновите инжектори дават разлика от по 1.0мс на 1-2-3 ми дава 3.89 и около а на 4-5-6 показва 4.50 до 5 , мотора също така има минимално притрисане.. Къде да ровя за отстраняване на проблема?
  4. Чнг банда, вече сме с травма новогодишно. Хидравликата каза че ще се прецаква. Като е студена колата бачка, загрее ли малко и само в обороти може да се завърти волана. Питането е помпата или рейката и къде се намира помпата? Студено ми е,не съм залягал да гледам. Чувам виенето отгоре пред всмукателния колектор. Моля за помощ, съвет и някой ако е брал ядове по същата точка да сподели. Поздрави и успешна 2015
  5. Вчера смених свещи - гинекология страхотна беше... както и очаквах - бяха на повче от 10г. свещите май представям си за термостата ще се вади двигателя май ...
  6. Е аз ходих на газаджия преди седмица, каза че ги е калибрирал (тракаха рейките) Гори 16-18 все още, върви до 100 много добре, след 100 почва да присецва на 4та и 5та се усеща много. Обясни ми че ми работела "богато" а след 100 педала до долу го мачкам и по 1мин ускорява с 20км нагоре ... много зле. Не каза колко мм са ми дюзите с аргумента "докарай още 5 със същия мотор - една с една няма да има" до някъде е прав ... Каза още че при рязко подаване на газ ще ми обръща на бензин заради по-големия им размер на дюзите-падало налягането в системата. Иначе си намерих една таблица с размерите за дюзи спрямо кубатурата .. 2мм излизат по нея. Един приятел ми споменава че имало и следното KW се делят на броя цилиндри конкретно при нас 121/6=20,16 Ако питате мене, дюзичката в най-малкия и размер е 1.5мм струва 2лв. Вземат се 6бр. навиват се и се започва настройка - дупчене с един размер повече- пак каране докато не се получи точната смес и настройка. Иначе от колко и дават и как ще се държи колата ... няма да се получи според мене. Скоро мисля да го направя това защото е адски дразнещо, неще да върви във високите и обороти и скорости а уж повече газ влиза.... Ще видиме тая работа
  7. Копчета няма, датчици няма - явно и аларма няма при мене..
  8. Ми по колонките нямам обемни датчици, няма копчета по вратите.. Остава да сваля кората в багажника да видя има ли пискало и ако няма - ясно е ..
  9. hahy

    Проблем с ASR

    И за тази тема имам оплакване Същя проблем, копче има - крушка не свети, натискам - нереагира. Превърта си гумите - нищо не мига. Лично не съм пипал нищо по колата, грешки не светят по таблото - незнам какво трябва да светне ако има грешка реално де .. но тук явно в тая кола има или зли сили или го слагат тва да има едно копче в повече за натискане на таблото .. Та! Аджеба как да разбера изобщо има ли ASR и ако ДА, защо неще да работи - свети, мига и подскача.
  10. И едно питане от мен. Вчера се заключих вътре в колата умишлено, преседях 10мин. отворих си вратата и нищо. Не пее колата !? Защо, от какво и така ли трябва да бъде ?
  11. Стана, заготовката 18лв ме одрусаха, 6лв батерии и останалото танца на копчетата - колата вече светка, заключва - работи
  12. Aaa ето, благодаря за съвета. Мислех че иска ключ с чип и за вътре. Утре ще се лекувам и ще пиша справил ли съм се
  13. Аз добре го прочетох, ама ми липсва още един ключ от пъзела ... само 1 ключ имам (сгъваемия) Благодаря още веднъж - доста полезно и изчерпателно, но при мене си е проблем с ключовете и липсата на още един... Каква ми е опцията в моя случай ?
  14. Здравейте колеги, от 2 дни и моя ключ отказа без да му сменям батерии. Четох въпросната тема дето е пусната тук. Колата е само с 1 ключ, давам контакт, задържам за 5сек. отключването - нищо не се случва. Или нещо неразбирам да го направя като хората или нещо друго се случва с колата. Ако има нещо по-специфично за А6 ще се радвам да споделите, ако не да ходиме на учител - да го учи.
  15. Голям чук е под капака - много желЕзо си е... по-добре да не изстива че повече на разход ще ни джаска
  16. Абе да ти кажа аз 11.5 извън града съм и правил, карам леко наистина - то с тва неможе много ... и в града си пере некви числа/литри за страх ... ще я водя на настройка сякаш...
  17. В частност и аз съм с такова, пак с ГИ - автоматик и около 18 газ ми гърми пущината, ама не се оплаквам... Идва време да сменям маслата всичките и немога да разбера само с коя кутия е колата. По вин дали ще излезе ?
  18. hahy

    Audi Concert non bose

    Благодарско момчета. То няма инсталация за суб в тая кола - ще си свири така за сега, по-натам нещо може да му се случи Благодаря отново.
  19. hahy

    Audi Concert non bose

    Колони има, ама то заводски не е имало сякаш бас отзаде. На самата евробукса има кабели, свързани са. Друга гайда като сложа - свирят. Искам да си карам с оргиналното ама с него нещат .... Има ли някой преправял - превръзвал е въпроса за да свирнат с оргиналното радио.
  20. hahy

    Audi Concert non bose

    Здравейте, следното питане имам (дано не съм объркал раздела) Значи задните врати не свирят. Има колони в тях но звук не издават. Колата няма туби, усилватели в калника. Има ли шанс да засвирят и задните врати с оригиналната гайда в таблото и как аджеба?! Поздрави.
×
×
  • Create New...