Jump to content

ПРОБЛЕМ с таблото !!!


iordanov_1101

Recommended Posts

Имам проблем с цялото табло ( скоростомер , оборотомер и тн. ; пуснал съм тема , че търся да закупя ) ! Колата е Ауди А3 2001 , 1.9 тди , 110 к.с. , фейс -  първо е с изгорели пиксели , второ си тръгва и спира , когато си поиска . Забелязвам (може и да си въобразявам ) , че когато спре колата върви доста по-бавно ,отколкото когато си работи . Възможно ли е да са някакви глупости по електрониката , които да го еба*ат ? Казаха ми , че можело да го заведа да го поправят или да го сменя с ново . Ще се радвам да дадете мнения за това свързано ли е с бързината спирането на таблото и също така от къде да  купя ново/ поправя ( кое ще е по-удачното ) ! Благодаря предварително ! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Позната болка!Същото А3 имам!Купих го и след 2 седмици почна цирка,таблото полуде,стрелките на обортомера и скоростомера отказаха напълно,а на горивото и температурата подскачаха и показваха грешни стойности....и така 6 месеца,търсих табло или майстор да ремонтира моето.Обърнах света за табло,но уви нема.Най-накрая ме насочиха към едно момче,ел.техник,да ми погледне таблото.Отидох,оставих му колата и на другия ден ми се обади,че е готова.Сменил некъв чип и сега вече 6-ти месец немам грижи.Незнам колко ще изкара,но аз съм доволен.Слави Сервиз Пловдив 0888444755

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Таблото няма никакво отношение към двигателя/вървежа, така че си въобразяваш :) единствено имобилайзерът е вътре, който обаче има общо само с паленето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вероятно Владко от VW форума ще може да ти помогне по един или друг начин. Напиши във гуугъл и ще намериш координатите, пускал съм ги и преди тук, има ги и във VW форума.

Мога и да ти кажа къде да НЕ ходиш ако си в този район - ъгъла на Тодор Каблешков и България. Абсолютни мърлячи и професионално гола вода!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...