Jump to content

Moonland

Members
  • Мнения

    6855
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

10 Последователи

Друго

  • Kaра
    BMW F36; Audi A3 8PА

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Moonland's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

8

Community Answers

  1. Здравей!

    Може ли да те питам нещо?

    Става дума за rns e.

     Инсталирах версия 0660, но нямам sds.

     Не работи.

  2. 192. Така изглежда например 8P0 035 192 S
  3. Да. Има вариант за RNS-E до 2010 и след. Разликата е само в куплунга.
  4. Moonland

    Гуми и джанти за A3 8P

    Точно този модел не съм виждал на A3 8P. Има сходен, но не същия.
  5. На пръв може да ти изглжедат. На втори също. Но не са Ако си със Single DIN, климатроникът седи по-нагоре в централната конзола и съответно е по-широк: Фейслифтовият климатроник е винаги от 2DIN и седи по-ниско, съответно е по-тесен: Отделно софтуерните разлики, които ще ти създадат проблеми лятото.
  6. Не са! В протокола на управление има дребни, но съществени разлики, които създават проблеми лятно време. Ако искаш да си на сигурната страна трябва да интегрираш предния панел и врътки от фейслифт в твоя контролер. Не е plug&play, но е правено успешно.
  7. Времето ще покаже. Най-вероятно няма да остане единичен случай.
  8. Няма "бушон захранващ тези уреди по таблото" Това не е автомобил от 80-те Уредът е един - таблото. То получава данни по цифров (дигитален) начин. Разчети записанитедиагностични грешки и виж какво ще подскажат те. С голяма вероятност ще има такива. Излишно е да се гадае преди да го направиш (ти или в някой сервиз ако нямаш нужната техника и познания).
  9. А ти какви “задачи” смяташ с телефона за да те интересува конкретно това? Криптовалути ли копаеш с GPU-то или 3D игри цъкаш... или софтуер компилираш? Х на практика (не на синтетични тестове) върви незначително по-“мазно” от дори 6S. За мен. Утре обаче няма да е така. В други ден още по-малко. Ползите спрямо който и да е друг айфон са дисплея (тип, размер спрямо шаси) и камерата, като особено с първото се “сблъскваш” несъизмеримо по-често от CPU/GPU-то (макар че нещата разбира се са свързани) и в този смисъл това е (за мен) огромно предимство пред 8+, пък ти го наричай софтуер, щом не е хардуер...
  10. Дисплеят не спада ли към хардуера? Той заедно с камерата са двете най-големи и напълно заслужаващи си предимства на Х пред 8 или 8+. В допълнение компактния размер при на практика еднакъв (-5%) по площ дисплей с + и в по-малка степен фейсАйДи-то, което обаче също се усеща на практика като плюс.
  11. Обяснението е дадено официално. Ние няма какво да обясняваме
  12. Допълнителна стъпка спрямо кое? Фингърпринт-а пък местиш пръст (1), поставяш (2), натискаш (3). Не знам колко са стъпките и как трябва да се броят, но по-удобно от това да погледнеш в телефона и съобщенията ти вече да се четат на екрана - няма.
  13. Колко по-ниска е цената от отвъд локвата реално и оправдава ли тя по-кратката гаранция (в повечето европ. страни е мин. 2г.)? Взимал съм преди години таблети от там, но тогава доларът беше смешно евтин и си заслужаваше въпреки гаранцията.
  14. Прочети му описанието. Ако не пише - значи най-вероятно не. Тук, в А3 подраздела не сме най-вещите по А4 за да знаем от личен опит какво е положението там. Остава описанието на продукта.
×
×
  • Create New...