Jump to content

губи антифриз


atoetuk

Recommended Posts

колеги губи ми по малко антифриз вижда ми се все едно е от гарнитурата на главата възможно ли е та тъй от там без да меси в маслото няма следи от антифриз нито в казанчето на антифриза има следи от масло вижда се да тъй в задния ляв край на двигателя стича се надоло към стартера 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти кажа при мен от къде губеше. От зад на двигателя има една пластмасова джаджа която се монтира на двигателя, а на самата част се монтира маркуча за охлаждане, та тази част беше остаряла (ронеше се) и пропускаше между нея и двигателя. Не знам при теб дали е така, но също е вариант, ако не си видял от къде точно тече. Качваш колата на канал, смъкваш кората и оглеждаш как е положението. Пък ще огледаш и окачването как е :) че аз когато видях този проблем бях отишъл на канал да сменям масло, а се оказа че тече антифриз, пръснат маншон на карето и разбит шарнир :) по някога има изненади. Надявам се проблема при теб да не е сериозен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имах такъв проблем, оказа се пластмасовото водно съединение на което стои термостата,то е закрепено за блока с 2 болта, сменя се лесно и струва около 10лв не е нужно да източваш антифриза като го сменш потича съвсем малко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

ще търся канал за по обстоен преглед,надявам се да не е гарнитура.Интересното е че като е студен двигателя не се вижда теч

Редактирано от atoetuk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен се губеше, но само на дълъг път. Градско няма проблем. Смених гарнитура на главата и нещата си дойдоха на мястото. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...