Jump to content

marin_87

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно marin_87

  • Рожден ден 28.05.1987

Друго

  • Kaра
    audi A4 1.9 tdi

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    varna

marin_87's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. marin_87

    губи антифриз

    И аз имах такъв проблем, оказа се пластмасовото водно съединение на което стои термостата,то е закрепено за блока с 2 болта, сменя се лесно и струва около 10лв не е нужно да източваш антифриза като го сменш потича съвсем малко.
  2. Здравейте колеги, това лято имам проблем с климатика на А4 В5 1.9тди 98г. Първо като започнах да го използвам, духаше хладно но не достатъчно и отидох да ми проверят фреона, след като го презаредиха се оказа че е изпуснал около 150грама. Като че ли след зареждането започна да духа по хладно, но не е това което беше предното лято. Направи ми впечатление, че не чувам перката когато е включен климатика. Установих че като работи компресора перката не винаги се върти, а когато се върти се върти бавно а радиатора на климатика пари Каква може да е причината.
  3. Здравей колега, в масовия случай при такъв проблем наистина водата влиза отпред, минава под краката на шофьора и седалката и стига отзад, вероятно ти е запушена дренажната тръбичка за оттичане на водата. Потърси из форума има някъде теми за този проблем и отстраняването му.
  4. Здравейте колеги Мисля да слагам вече зимните гуми и имам за задни 2бр.195/65/15 и за предни 2 бр 195/60/15. Разликата в диаметъра им е 19мм. А въпросът ми е ще ми създаде ли някакъв проблем abs-а с тази разлика в гумите, защото съм чувал, че при разлика в размера на гумите abs-а трупа грешки. Имам A4 B5 kombi 1998g
  5. Здравей колега, на скоро сменях ангренаж и ролки и майстора ми направи центровка на помпата на 1,4 милиграма. Колата върви много добре а среден разход извънградско с климатик ми дава 5,3л/100км. Имам снимка и на диаграмата ако искаш може да я кача.
  6. Колкото по малко толкова по добре, но мисля че 7 - 8 лв за бройка е добра цена
  7. здравейте колеги, нов съм тук, и от около седмица имам ауди а4 1998г (да се похваля) и си търся капачки за джантите. Обикалях по морги и магазини но никъде не намерих и реших да попитам тук. Търся си капачки като тези на снимката
  8. здрасти колега, още ли се продават болтовете
×
×
  • Create New...