Jump to content

Ауди 90 5цилиндрово PS 2.0 115к.с прекъсва


_Joro_

Recommended Posts

Добър вечер имам проблем с моята 90сятка с код на мотора PS колата губи мощност и прекъсва здраво когато вляза в завой и най вече го прави на ляв, ако вляза плавно в завоя съвсем леко се усеща придръпването. Колата се кара само на бензин няма газ. Другото което ми прави впечатление е че примерно се движа с 40 км/ч на 2 ра смачквам газта здраво колата започва да ускорява след това за секунда забива муцуна и след това отново залепя да ускорява това го прави на на всички предавки до 4. Ако някой е имал подобен проблем моля да сподели къде да търся и аз.

Link to comment
Share on other sites

Ходих на канал, гледах я отдило всичко е ок смених за всеки случай и бензиновия филтър, но продължава да го прави след това сложих 100октанов бензин и добавка за отпушване на дюзи, но пак същото. На празен ход работи като часовник без да трепне и се фирсира на макс. Как най-лесно да измеря налягането на помпата,и трябва ки да чувам помпата ясно в купето защото моята се чува стабилно и вътре и вънка?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Проблема решен. Единия кабел който в от релето което спира помпата когато колата е била на газ небеше захванът добре за кабелната си обувка и от там при завой или някои по рязко тръгване помпата просто спира и няма гориво. Весели празници.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...