Jump to content

Ауди 90 5цилиндрово PS 2.0 115к.с прекъсва


_Joro_

Recommended Posts

Добър вечер имам проблем с моята 90сятка с код на мотора PS колата губи мощност и прекъсва здраво когато вляза в завой и най вече го прави на ляв, ако вляза плавно в завоя съвсем леко се усеща придръпването. Колата се кара само на бензин няма газ. Другото което ми прави впечатление е че примерно се движа с 40 км/ч на 2 ра смачквам газта здраво колата започва да ускорява след това за секунда забива муцуна и след това отново залепя да ускорява това го прави на на всички предавки до 4. Ако някой е имал подобен проблем моля да сподели къде да търся и аз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходих на канал, гледах я отдило всичко е ок смених за всеки случай и бензиновия филтър, но продължава да го прави след това сложих 100октанов бензин и добавка за отпушване на дюзи, но пак същото. На празен ход работи като часовник без да трепне и се фирсира на макс. Как най-лесно да измеря налягането на помпата,и трябва ки да чувам помпата ясно в купето защото моята се чува стабилно и вътре и вънка?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Проблема решен. Единия кабел който в от релето което спира помпата когато колата е била на газ небеше захванът добре за кабелната си обувка и от там при завой или някои по рязко тръгване помпата просто спира и няма гориво. Весели празници.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...