Jump to content

TV настройки и блутут


EvilSide93

Recommended Posts

Здравейте колеги. Наскоро купих колата и ме дразни това, че не ми излизат ТВ програмите. Човекът от които взех колата каза че преди да ъпдейтне MMI-то (лятото) в ауди програмите са вървели без проблем и след ъпдейта са му казали, че трябва да му се направят допълнителни настройки,защото не излизат. Като се разръчках в настройките установих, че при прехвърляне(търсене) на канали на някои се чува звук, но не излиза картина. Та въпроса ми е дали някои знае как да се направят тези настройки за да се хванат програмите както трябва. Има ТВ тунер. И другия ми въпрос е след като свържа телефона с блутут може ли да се пусне музика и как е начинът. Благодаря предварително ! :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурен ли си че колата е с дигитален тв тунер? Ако е с аналоговия, както са масово, с настройки няма да стане... просто сигнала го няма.

Блутуута е само за телефон, не поддържа музика. За музика трябва допълнителна приставка към MMI-a, оригинална (AMI) или афтърмаркет китайлък (dension и др.)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да е цифров защото ми казаха че преди ъпдейта на MMI-то си ги е имало, а този ъпдейт е бил лятото.

Редактирано от EvilSide93
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами най-лесно е да видиш парт номера му и да провериш по него. Понеже е набутан отзад, ще е тегаво да го извадиш, така че най-добре да се види през vcds, понеже ако не се лъжа вади номера на частта.

Цифров тунер из ибей върви 200-400 паунда. Не съм сигурен дали само тунера се сменя обаче.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цифровия тунер на тази кола е MPEG2, а цифровата телевизия в БГ е с кодировка MPEG4, така че ще чуваш само звук, но няма да има картина. Излъгал те е, че преди е работил. От Audi официално отговарят, че няма да предлагат смяна на старите тунери с MPEG2 кодировка с по-нови с MPEG4. Не знам, дали има алтернативни решения на мястото на оригиналния тунер, но има варианти да се включи друг тунер на TV входовете на оригиналния тунер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако колата е след 2009г. и е с MMI3G може да се сложи такъв тунер 4G0919129C само се сменя захранващата букса и на едната антена буксата. Ще излиза една грешка при диагностика, че не е кодиран правилно но ще си работи без проблем, аз съм с такъв.

http://olx.bg/ad/tv-tuner-dvb-t-mpeg4-za-audi-vw-ID3Cxxc.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...