Jump to content

granch

Members
  • Мнения

    61
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

1617 профилни разглеждания

granch's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здрасти Колега, Не знам дали колата е читава, но имай предвид следното - газовите дюзи на всеки газов инжекцион имат специфично цъкане. На някои по-слабо, на някои по-силно и това е нормално за тях. Пробвай колата само на бензин, при което газовите дюзи не работят. Сравни звука и с този на газ. Ако на бензин няма цъкане, ясно е от къде е звука. Този мотор каран на бензин няма никакво цъкане. Веригите направо чаткат, но това е само при палене в рамките на секунда-две. Ако е повече време и на топъл мотор, той ще прескочи верига и ще се строши. Какъв е газовия инжекцион, че и аз се интересувам от газификация? Успех с избора на кола.
  2. Официалните сервизи.
  3. granch

    TV настройки и блутут

    Цифровия тунер на тази кола е MPEG2, а цифровата телевизия в БГ е с кодировка MPEG4, така че ще чуваш само звук, но няма да има картина. Излъгал те е, че преди е работил. От Audi официално отговарят, че няма да предлагат смяна на старите тунери с MPEG2 кодировка с по-нови с MPEG4. Не знам, дали има алтернативни решения на мястото на оригиналния тунер, но има варианти да се включи друг тунер на TV входовете на оригиналния тунер.
  4. http://olx.bg/ad/ogranichiteli-za-bagazhnik-ID5jRcS.html#c42ee067df
  5. Дай някоя снимка.
  6. Здравейте, Имам А6 4F facelift, която има ел затваряне на огледалата. Искам да ги направя да се затварят със заключването. Ако правилно съм разбрал, смяна на гейта има нужда само, ако колата е преди фейса и на него се пренарежда букса. Прекодирането на огледалата става с лонг кодинг. Само не разбрах какво да кодирам. Може ли малко повече инфо.
  7. И четирите изброени двигателя се предлагат от януари 2015г.
  8. Помпата не е ли вързана към хидротрансформатора? Тоест при движение, ако съм на N, не би ли трябвало да се върти маслото в цялата кутия и да няма проблеми? Вярно, че при теглене на колата не е добре, но тогава двигателя не работи и няма кой да върти помпата. Дано въпроса не е глупав, но наистина искам да разбера дали съм прав.
  9. missfire съм гледал като записана грешка с тестер на изгасен мотор. Не съм пробвал на запален мотор в реално време или пък в движение. Най-лесно се разменят инжектори като размениш маркучите от тях към дюзите в колектора(два съседни) - целта е да стане бързо и без разглобяване. На моята също разхода на гориво беше нормален на газ и на бензин и студена и топла си палеше от раз.
  10. Имах същия мотор на газ с Ланди Ренцо. Имах прекъсване когато времето се затопляше (от пролетта). Не помня дали е прекъсвал на бензин, но на газ беше по същия начин който обясняваш. Оказа се газов инжектор, който като смених и всичко се оправи. Локализирах проблема чрез размяна на инжекторите - грешката за missfire бягаше по цилиндрите с единия инжектор. След смяната мерих съпротивление на проблемния и здравите - имаше сериозна разлика.
  11. granch

    ACC not available

    Най-вероятно иска настройка на радара отпред, което може да се направи в официален сервиз срещу 156 лв.
  12. Дай инфо каква е уредбата и къде е слаган.
  13. granch

    дневни светлини а4 б6

    Може с тестер да промениш кодинга и като дадеш на контакт, даже и при изключено положение на ключа за фаровете, да светват късите светлини - това се води функция дневни светлини за северните държави.
×
×
  • Create New...