Jump to content

Audi Q5 tfsi 2.0 , Fsi 3.2


Recommended Posts

Здравейте преди време пуснах подобна тема за дизеловите варианти но поради ред причини по скоро клоня към бензиновите варианти и дори си бях харесал конкретна обява - Ауди кю 5 2.0 тфси . При интересуване малко повече за него обаче директно от Порше Пловдив автомонтьор каза че бензиновия 2.0 не трябва да се купува тъй като имал дефект ( или нещо подобно ) с това че е с верига и се случвало тя да "прескочи" или нещо подобно ( не си спомням точно как го обясни ) и да отиде целия двигател .... В този ред на мисли имате ли някаква информация за подобно нещо ? Нещо да знаете за мотора 3.2 Фси ? ( с верига или ремък ?)Важно смятам да отбележа е че смятам да сложа газова уредба от последно поколение която гори бензин + газ ( мнения за това също ? ).  Иначе за конкретната обява която харесах доста е. Ауди кю 5. 2.0 тфси ръчни скорости 2009 година. На 125 000 км купена и внесена преди 3 месеца от Италия (километрите са трудно доказуеми тъй като човека дори ми каза че само първите 2 или 3 госини е поддържана в официален сервиз и при проверка на рама ще излезне че към 2011 (мисля) е на 50 000 км. Така че е доста възможно да е на 150 000+ . Състоянието поне от снимки изглежда обаче изключително добре , шофира се в момента и е движение с бг регистрация . Просто се намира супер далеч от мен и трябва да бия 300км само да е видя така че събирам възможно най- много информация първо .) случайно някой ако има информация и за infinity 2010 ex 35 / 37 бензин или Мазда cx 5 2013 ? Общо взето съм свел избора до нещо от тези трите ( най много клоня към Ауди ) видял съм ги на живо и трите ми харесват доста . Всички мнения биха били полезни , благодаря :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.mobile.bg/21458650060108093

 

Няма няма дори и Sky ще го хареса, няма какво да каже..... Даже и Райно ще го хареса...

Редактирано от Ropotamo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичките обяви в мобиле специално ги знам наизуст , но все пак да имате някакво инфо за нещата които съм написал ? (т.е. за двигателите , някакви дефекти  , добро решение между колите които съм решил ) ? :)  Тези специално във враца са внесени май от америка (ако не се лъжа поне километражите са им в мили а не в КМ , което ме дразни лично мен , има други варианти за 3.2 :) )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да имаме. Основният проблем на 2.0тфси е, че мотора харчи масло заради конструктивен дефект, верига се сменя сравнително евтино. 3.2 е хубав мотор, стига да е на малко км. Като мине 300к каквито са в БГ дават проблем вериги и при него смяната е  сериозна 4 цифрена сума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

13 hours ago, johnny_ said:

Като мине 300к каквито са в БГ дават проблем вериги и при него смяната е  сериозна 4 цифрена сума.

Дори и без да е минал 200к км има случки :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...