Jump to content

CHK файлове


Recommended Posts

Здравейте! Тука се боря с една флаш памет, най-вероятно хванала някакъв вирус. Проблема беше, че показва заето място, но файловете не се виждат. След кратко четене в нет-а и ползване на няколко програми изкарах CHK файловете. След още една програма се стигна до разпознаване и снимки и архиви г/д се върнаха, но най-важното вътре са текстовите файлове. За съжаление тях ги отваря с прозорец "file conversion" и вътре е някакво мазало. Някакви идеи как да процедирам по-натам? Всъщност след ползване на програмата, която разпознава файловете, мога ли да се върна назад само на CHK файлове?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Програмата не би трябвало да променя съдържанието на файловете. Вътре е мазало, защото се отваря файла с грешна програма. Ако знаеш, че са снимки отвори CHK с програма за снимки.

 

Редактирано от sky
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая програма, която ползвах за разпознаване промени разширенията на откритите файлове. Въпроса е, че имената също са променени и са ФАЙЛ0001 до ФАЙЛ2000. Разбрах по големите файлове, че са архиви и им сложих .zip и ги отворих. Снимките също ги е разпознал и мисля всички са ок. Проблема е с текстовите...  така или иначе мисля вече една крачка назад не мога да се върна и мазалото стана пълно. Ще пробвам да изтрия това, което се намери и да пусна някоя лицензирана програма за възстановяване..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...