Jump to content

Recommended Posts

Здравейте!

Имам лек проблем с фолиото по гредите на колата ми. Къде мога да намеря в София, където да ми сложат ново фолио? Ако изобщо се прави с фолио или нещо друго. Колата ми е AUDI A3, 2005, 140к.с., 2.0TDI. Ако не се прави това с фолио, може ли някой да даде идея с какво друго да го оправя този проблем? Прилагам 2 снимки от двете страни на колата. От едната е обелено след автомивка, а от другата просто започнаха да се появяват оранжеви точки, които ме съмняват да не са ръжда. Идеята ми да пиша тук е да получа информация за качествено поставяне, а не някой просто да го залепи. Защото, ако някой просто го залепи, то тогава най-вероятно и аз ще успея да го направя. 

П. С. Моля, ако темата не е за тук, да бъде преместена. Доста рових из форума за този проблем, но не намерих такава тема. :)

 

WP_20160712_16_16_30_Raw.jpg

WP_20160712_16_16_42_Raw.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

При моето А4 В5 тези детайли се демонтират много лесно от колата и могат да бъдат боядисани. Това важи за Б-колонката, между предна и задна врата. На Ц-колонката, зад задните врати, са занитени и е по-трудно. Виж как е при теб и си ги боядисай свалени

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...