Jump to content

Вакум помпа централно заключване


fabricio verdum

Recommended Posts

Моторчето на вакум помпата се счупи ,електрониката работи, но помпата не прави вакуум.. никъде не мога да открия втора употреба, оказа се доста специфична и не става от други аудита и голфове, трябва да е точно същата. За чисто нова цената е колкото на половината кола, освен това като в сваля и откача от буксата ел. стъклата спират да работят..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи цялата кутия от пасат 2 или голф 3 и ползвай само помпата.Изпробвано е на двете ми А3ки 8L,става без проблем.Харчат се по 40-50лв по моргите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Здравейте колеги понеже и аз имам същият проблем за да не пускам нова тема реших да попитам тук. За въпросното моторче става на въпрос, та преди известно време ми се случи и на мене тази беля и се наложи да обикалям по моргите да търся друга вакуум помпа. Намерих такава но незнаех че трябва да се гледа партида или номер който да отгаваря със старата. Смяната е лесна но централното не ми работеше налагаше се да заключвам на ръка с ключа. Вчера обаче реших да сваля моторчето и да го поставя на оригиналната си вакуум помпа. Обаче проблемите те първа започнаха централното не работи, алармата се включва като отворя някоя от вратите дали наново трябва да се обучават ключовете или проблема е от другаде. Ще сте ми изключително много полезни ако помогнете....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...