Jump to content

Централна конзола от фейс на старата.


eleg1e

Recommended Posts

Здравейте колеги, искам да попитам,  дали може да се смени средната конзола на таблото, от старата конзола да се смени с конзолата от същия модел,  но фейслифтова? 

От това download.jpg

 

Да се преправи на товаIMG_3422.jpg

Дали ще трябва да се смени и долната конзола дето е скоростният лост на нея. Идеята ми е да стане с място за двоен панел на сд-то и отгоре поставката за чаша също си е екстра. 

 

 

 

 

Редактирано от eleg1e
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможно е. Аз лично го направих :) сменя се и долната конзола (около скоростния лост). Трябва ти панел за климатроника от А4 със код  "8D0 820 043 М".

От копчето за аварийните се заменява само червения триъгълник (това е доста лесно). Ще ти трябват още 2 букси - една за пепелника (3 пин) и една за подгрева на задното стъкло (2 пин). 
После идва трудното :) трябва да се заменят няколко кабела по инсталацията на климатроника за да може да ти включва компресора. На мен работата ми отне около 2 дена, но всичко работи както си му е реда. Забравих да вметна, че ако ОБД буксата ти е под пепелника, ще трябва да си набавиш и кора под волана с заготовка за ОБД букса. Тази информация е доста общо обяснение. Подробностите са доста и ако не си се занимавал до сега те съветвам да не се заемаш ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много колега, няма проблем с окебеляването, но ми се струва, че да сложа една навигация, ще излезе доста скъпо в края. 

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...