Jump to content

Проблем със стъкло


matteraci

Recommended Posts

Здравейте колеги,имам проблем със шофьорското стъкло.Хлопа във вратата.Да речем го пускам до половината и затварям вратата.Блъска се здраво и чак остават драскотини по стъклото някой път.До колкото разбрах имало някакви водачи на самия механизъм които се износват.Можете ли да ме упътите с точност как да си го оправя.Колата е а4 б6.Благодаря.

Редактирано от matteraci
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, потърси в нета фирма Микрон Доцев ако си от София. Записваш си час и до 2 часа си готов срещу 95 лв.

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 7.08.2017 г. at 18:04, IVO написа:

Ако имате проблем с шибедаха не разчитайте на Микрон Доцев ЕООД.

Напоследък чувах едно потракване, което ме дразнеше. Има една планка, която не знам за какво служи, която е по цялата ширина на люка и точно тази планка тракаше.

Отидох в т.нар. сервиз. Посрещна ме един нацупен селяк, ама от тези професионалните с черно под ноктите и мръсен врат, погледна коНпетентно и рече че по VIN ще проверят за частите и ще ми се обадят. Ок. 

На другият ден ми се обади тяхна служителка и небрежно предложи да намина да си взема офертата, щото не съм им оставил мейл, който те не поискаха. Това е на майк... си в гъ.. в Княжево.

Предложих да ми каже цената по телефона и да се разберем кога да закарам колата, но се оказа че тва е изключено... те не работели така. В крайна сметка продиктувах мейл по телефона и поне ми се размина ходенето до там.

Офертата съм я прикачил, да сА знай. 

Веднага ми се изясни защо не казват цена в директен контакт... вероятно са чували думи за които не са знаели че съществуват и бЕха опитни. Е... думите ги чуха.

В крайна сметка се оказаха някакви крачета на единият водач. Аз не знаех че разглобяването на люка отнема не повече от 10 минути /за което тези хубавци искат 150лв/, ако човек си разбира от работата.

Цялата процедура с подмяна на водача и профилактика /почистване, смазване и реглаж/ отне около 45 минути. И цената беше 90лв. срещу между 450лв и 950лв, което обаче преди започване на ремонта при тях не се знае. И като ти обявят цена, ако не те устройва плащаш само ени 150лв и бегаш.

Мислех че вече съм виждал всякакви идиоти, но тези като ги видях почти се предадох...

 

 

oferta.pdf

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, че пак добре.

Щото в автостъкла Кобра в Шумен за механизъм за прозорец ти искат между 60 и 90 лв. без частите и казват, че пак може и да не стане.

За 30 лв. ти подпират прозореца отдолу със сопичка, която вземат от дървата на комшията ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...