Jump to content

Грешка за ламбда сонда 1.8Т AVJ


Boo_88

Recommended Posts

Здравейте колеги, карам А4 Б6 1.8Т 150к.с quattro и постоянно ми излиза една и съща грешка за ламбда сонда B1S1 Malfunction in Circuit. Та ясно става въпрос за първата преди катализатора, и купих нова сонда на бош точно каквато си дават за колата 5 канална, но проблема остана, 50-100км и пак същата грешка. Казаха ми че може и от дебитомера да е та купих и нов дебитомер пак на бош същия който си дават за този мотор. И сега вече не знам какво да направя затова пиша тук. Друг майстор ми сподели ,че е възможно да има пробив по турбо пътищата или гарнитура на колектор и от там да бърка горивните смеси и затова да излиза грешката, но доста гледах не мога да открия такъв пробив. Ако има хора с подобен проблем може да споделят опита си с решаването му. Да допъля че колата има газова но съм пробвал да карам и само на бензин същата работа пак същата грешка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди да се дават пари, се тръгва от най-лесното, а именно прозвъняване на окабеляването и проверка на всяка букса по веригата от и до сондата, често това спестява сериозните цифри.

А освен стареенето, тия проблеми са понякога следствие от миене на моторния кош, избушен катализатор/неправилен искрогасител.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...