Jump to content

Два проблема в 131 hp


Res7r1c7ed

Recommended Posts

Здравейте !
Имам два проблема на ауди а3 8L 2001 година фейслифт 131 коня:
1. Едно цъкане на реле в таблото наподобяващ на звука все едно съм включил аварийните,но след това разпитах и ми казаха ,че е сигнализация за изгоряла крушка,но след като я намерих смених и продължава да си цъка като откачено :D Имам проблем с вакуум помпата на централното ,защото кръгът който отключва и заключва не сработва, но работи частта с която да си отварям багажника :) .Не знам само дали ако имам изгоряла крушка  вътре в купето на таблото където да включвам късите не свети и предполагам е изгоряла тази крушка.Не знам дали има логика просто констатирам и давам като информация :) 

2.Смених спукан маркуч на заден ляв апарат от там го и обезвъздуших ,но дали от там трябваше и идея си нямам,но забелязах ,че колата си спира ,но когато спирам плавно педала ме "гъделичка", а когато тръгна да спирам рязко не ми бута крака както преди да не кажа и изобщо ! Да отбележа ,че преди това ми буташе крака когато спирах с 50 км/ч + и то рязко натискане на педала ! Дали не съм обезвъздушил системата както трябва или съм скапал системата? :wall:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей и добре дошъл.

Един съвет - ако искаш да намериш помощ и информация, в бъдеще разделяй несвързани помежду си върпоси на отделни теми и ги кръщавай спрямо правилата на форума (разбира се след като си потърсил вече за съществуващи теми по въпроса).

Теми от типа "всичко, което не е наред по колата ми" са първо в разрез с правилата и второ (както виждаш) - не намират особено голяма аудиенция и съответно ти не получаваш никакъв отзвук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...